Anoj jsem 7+4 tt vcera jsem zvedla těžký sud a vecer se objevilo hnědy vytok s par cucky, krere porad mám. Moje gyndarka ma az do 18.11. dovolenou. Nemohla jsem si zapricinit potrat. Nejvice se bojim protoze do toho 18.11. mam jeste narocny pracovni týden, jednu 24 hodinovou smenu a 3 x 16 hodinove nocni smeny.
@petramana právě že zástup nemá 😒 v dalsi nejbližší gynde maji volno až po 19.11. a v nemocnici me odmitli ze naji plno ze to mam resit s mym gyndarem
zasla bych do nemocnice na ambulanci, ze jste tehotna a krvacite a mate bolesti...
tady vas na dalku nikdo nevysetri, proste bud ta gyn ambulance v nemocnici nebo si obvolat okolni ordinace, vysvetlit o co jde a vetsinou vezmou...
V nemocnici bývají gynekologické pohotovosti, vždy to jde nějak udělat, nečekala bych dalších 14 dnů.
@petramana do nemocnice jsem si prave volala i jsem jako trosku prehravala ze je mi spatne a po oznameni ze jsem tehotma v 7tt mi odsekli ze maji plnou cekarnu lidi s nejakyma problemama a ze to je normalni at jdu svemu gyndari ze od toho ho mám a zavesili telefon.
@kulicka324 může se stát cokoliv těhotná bys te takové směny dělat neměla a vůbec ne tahat těžké věci 🫣🫣
@kulicka324 Já bych bez ohledu na ten telefon v nemocnici šla do nemocnice, ale ne na pohotovost, ale ráno, když pojedou ambulance, nebo si obvolala všechny gyndy v okolí, jestli mě někdo nevezme hned.
@lencaa11 delam dispecerku a kancelarskou praci sedave zamestnani a když jsem to řekla doktorce jen se zasmála mavla rukou ze neschopenku psat nebude ze driv zensky delali na poli do porodu. Jsem rozhodnuta od ni odejit jenze nejblizsi gyn co by me prijal je od nas 100km a problem je s dopravou. Vsude me odmitaji ze v probihajicim tehotenstvi si me neprevezmou.
jak uz jsem psala i holky vyse... bud ta nemocnice ted - vzdycky jsou tam gyndari pokud akorat nerodi a prohlidnou vas. a nebo ty ordinace v okoli
@kulicka324 zvedat těžký sud je pěkna kravina hlavně tak to na začátku vy si máte srovnat co je pro vás číslo 1 dítě nebo pracovní zápřah a hlavně je to vaše zdraví a vaše dítě kdyz je lékař debil tak hledám nebo jdu rovnou na pohotovost a tam si necham napsat neschopenku
@kulicka324 Ach jo, to je na prd, to tě odmítla sestra po telefonu? Já bych asi řekla, že hledám nového lékaře a chci si napřed domluvit konzultační schůzku.
@kulicka324 Zajeď na pohotovost gynekologii (né porodnici) a oni tě zkontrolují 😉
Nakonec me vzali na gyn pohotovosti v nemocnici, v sobotu jdu na revizi, zamlkly potrat ,plod opovidal velikosti tydnu ale prestalo byt srdicko😒
@kulicka324 😥🍀
@kulicka324
To mě mrzí. Drž se.
Měla jsem v těhotenství 3x problém, který jsem vždy řešila okamžitou návštěvou buď gynekologa nebo v případě mimo ordinačních hodin návštěvou pohotovosti v nemocnici. Nikdy mě neodmítli. Co bych tedy určitě nedělala je žádat o radu lidi na internetu a pracovat takové směny. Tělo v těhotenství potřebuje klidnější režim, čas na rekonvalescenci a spánek. Z takových směn by se rozhodil biorytmus a zdraví i "normálnímu člověku". Proč to děláš?
@kulicka324 To mě mrzí. Příště řeš problémy bezodkladně, jde o život dítěte a nehuntuj se takovými směnami, to fakt není vhodné.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kulicka324 gyndarka ma urcite domluveny zastup, ne?