Hnědý výtok v 8. tt

stewiska
8. pro 2017

Ahojky holky mam takovy problem,dnes je to 8 tydnu co jsem podle karty tehotna,dnes rano jsem sla na zachod a pri utreni jsem zjistila ze mam slaby hnedy vytok,ale jen pri utreni. Jinak je dnes den kdy bych to mela udajne dostat,kdybych nebyla v tom. Na kantrolu jdu 14.12 mam se bat,nebo je to normalni?
Dekuji za rady Petra

vendelinka08
8. pro 2017

Ted nerozumim otazce...kdy jsi zjistila ze jsi tehotna? Jde o to jestli jsi na zacatku nebo uz v 8tt. Kazdopadne to neres tady ale zavolej si na gyndu a oni ti reknou co mas delat. Tech pricin spineni muze byt vice.

mala_zabka
8. pro 2017

Ahoj, kolem toho 8-9tt se mi stalo něco podobnýho, bylo to jenom jednorázový a slaboučký. U mně to nakonec byli jenom prasklé cévky když se mimi usazovalo v děloze. Na druhou stranu to neznamená, že u tebe je to to samé. Kdyby jsi měla moc strach nebo se to zhoršovali, určitě si pro jistotu zavolej, za to ti hlavu neutrhnou. Jsi teprv na začátku a příčin může být hodně. Držím pěsti 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru