Ahoj, jsem dneska 6+5 a už přes týden ze mě jde hnědý hlen. Dva dny je klid, tak třeba zase dva dny je hlen. Na kontrole doktorka říkala, že pokud to nesvědí, nepálí a nezapáchá, nemám to řešit. Ale nejde o špinění, ale vyloženě o hlen. Vypadá skoro jako ovulační hlen, více hustší a pevnější a je zabarvený do hněda. Vypadá to jako pěticentimetrový sopl z nosu. Mám ho po utření na toaletním papíře. Měla jste to některá a bylo pak těhotenství v pořádku? Díky za odpověď a omlouvám se popis
Uz to ze me jde skoro 14 dni, doktorka na utz zadny hematom nevidela a nijak se nad tim hlenem nepozastovala. Kazdopadne jsem z toho nesva,jelikoz mam za sebou jedno nevydarene tehotenstvi
Mě se to taky stalo, vyplašená jsem šla na kontrolu, kde bylo vše v pořádku. Pak jsem si uvědomila, že cca ten týden, co se to dělo bych měla mít další menstruaci. Situace se pak už dál neopakovala a já jsem teď v 36. tt a vše je v pořádku.
@tynka9 u me to trva uz 14 dni a po prvni porodu mam menstruaci jen 3 dny,kdy prvni lehce krvacim a pak uz jen spinim. Prvni tehotenstvi ze me nic neslo a dopadlo to zamlklym tehotenstvim bez varovani. Druhe tehotenstvi krvacebi,spineni ale bez hlenu. Tak treba tyto potize s vytoky,hleny a krvacenim u me znaci dobre tehotenstvi 🙂 36tt tak to uz mas za par, to uz utece jako voda. Tak preji krasny porod
@deli_lah doufejme, v pondeli jdu na kontrolu
Tak dneska vecer krvaceni,zatim lehke,rano volam doktorce,aby se na me koukla
@reedik
Ahoj,ja jsem to takhle mela cele tehotenstvi,samozrejme s prestavkami.Nekdy jen ciry vytok,nekdy zadny a nekdy hnedy.
Nekdy ve 2.trimestru jsem zacala brat Ascorutin a Magnosolv(horcik je hodne dulezitej,nekdy muze byt nedostatek i pricinou krvaceni).
Za 14dni mame termin,mimco je v poradku a to jsme taky po jednom nezdarenym tehotenstvi.
@lucievitackova
Jojo vytok jeste beru, ale ja mela vylozene hleny jako nudle. Zbarvene do hneda. Vcera krvaceni,dnes jsem byla na kontrole a je vse ok.
@reedik
No tak hlavne,ze je vse ok😉👍
Drzim palce,hlavne se zbytecne nestresuj,to drobeckovi neprospiva
Ja mela neco obdobneho pri narocnem dnu v praci..alespon jsem si to myslela..Ale vetsinou druhy den uz nic.Pak seme doktorka pri usg v 21.tydnu ptala ci nespinim..Mela jsem vcestnou placentu.
ahoj, to může být tím, jak se mimi ještě zavrtává do stěny dělohy 🙂 u prvního jsem to taky měla. Po pár týdnech byl klid...
Ahojky tak já jsem šla dnes čůrat a vypadl ze mě kus hnědýho slizu/hlen.. Už se mě to stalo jednou a to mě řekl že mám nízko placentu. Jsem 25tt. Placenta už by měla bejt výše.. Nekrvacim a pohyby cítím
Ale strach mám Teda parádní
@reedik ahoj asi je blbost abyjsi mi napsala ale kdyby náhodou zkusit to musím .jak to dopadlo ? Mám to taky a přesně jak popisuje s klid ale jsem po akutním zánětu třeba týden nic a pak 2 dní na papíře.po utření.pred 11 a 14 lety jsem byla těhotná a nic takového neměla teď hrůza.smad dobře a máš už velkou princeznu bo velkého princatka 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A není to sražená krev já jsem 30tt a minulý týden jsem to měla také bylo mi řečeno že je to sražená starší krev normálně mě pustil domu že prý se to stává