Ahoj holky,jsem v 6.tydnu tehu-nemam ještě potvrzeno od doktora,těhotensky test pořád sílí ale už 6dni každý den hnědé špinim (tmavá hnědá,někdy přechází na hodně světlou hnědou),není to ani na intimku,ale je to zhruba v průběhu celého dne když jdu na WC,někdy to třeba na půl dne přejde. Nemám vůbec žádné bolesti.V úterý jdu na gyndu ale je to nekonečné čekání.Mate některá zkušenost která dopadla dobře? Před půl rokem jsem byla na ukončení těhotenství ve 23.tt(Vvv vada)
@slunickovm a řekli to doktoři čím to může být? A dodržovala jsi nějaký klidový režim?
@slunickovm Ahoj, já jsem zhruba obden špinila snad už od uhnízdění až po první kontrolu u doktorky, která byla v 6+2tt. Tam mi zjistila hematom v děloze, předepsala Ascorutin a dala mě na PN. Dva týdny jsem pak jen ležela a přešlo to, na další kontrole byl hematom vstřebaný. 🙂 Teď jsem 26tt a zatím vše v pořádku. Určitě bych se být tebou nenamáhala.
@misath17 cim by to mohlo byt mi neřekli a nějak moc jsem ani nepatrala. Jo jeste ascorutin a ten je volne dostupný. Klidně bych si myslela, ze to mohlo byt jeho nedostatkem. Jo klidový rezim jo.
Moc děkuji za zkušenosti,já se bojím aby to nebyl potrat..od včerejška zatím nespinim,tak si říkám,že kdyby to měl být potrat ,spíš by se to rozjíždělo..
@misath17 ja jsem v 5tym tydnu... krvacim jak pri slabsich mesickach.. taky jsem nervozni protoze se snazime rok a pul a pred 6 ti mesici jsem musela na operaci protoze se plod nevyvijel. FURT se snazim byt pozitivni ale vis jak..
Sestra to měla taky a nakonec musela na výška nutí miminka, takže zahit si k lékaři pro jistotu
@hlanesenezblaznit a byla jsi u lékaře už? Já jsem dle UZ zatím v pořádku,vše je tak jak má, ale špinění nepřestává-nekdy to je víc do červena než hnědá, tak já zvědavá co bude dál...je to psycho...☹
@misath17 mam dobrou i spatnou zkusenost. Prvni tehotenstvi - spineni od 6tt, jak zacalo, uz neskončilo i kdyz nijak nesililo. V 9tt revize pro zamlkly potrat. Druhe tehotenstvi- spineni od 6tt. Zacinalo i koncilo az do 15tt, sililo, mizelo.... Doktorka nevedela proc, byla jsem i 2x v nemocnici, kdyz se to rozjelo az v krvaceni. Z toho tehotenstvi mam ted chlapecka. Duvod spineni nezjisten. Drzim ti pesti !!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misath17 ja jsem na začátku taky dost několik dní spinila, pak i krvacela. Na gynde mi dala utrogestan. A dobre to dopadlo rodila jsem 40+0