HCG přes 3000, ale na ultrazvuku nic není vidět

matysce
29. lis 2014

ahoj holky,
dle krevního testu mám HCG přes 3000, ale Dr. vnitřním UTZ neviděla nic a venkovním snad asi možná 6mm, ale nějak se jí to nezdá...tak proto mě brali krev. řikala, že pokud by byla hodnota do 1500, tak je to dobrý, že je to prostě ještě malé aby to bylo vidět, ale pokud to bude nad 1500, tak je divný, že to už není hezky vidět!

romantika
29. lis 2014

S tim cislem ma pravdu, ja mela opacne stoupalo mi hcg pomalu a taky rikala, ze mam cekat, ze se něco ukazuje az u 1200 ci 1500. Ale třeba je taky nekde zahrabany. Ještě jedine mimodelozni, to jsem mela také podezreni to se zase pozna ze se to číslo nenasobi dvojnasobne co 2-3dny jak ma. Drim palec, druhé tehu jsem cekala přes 2 mesice, zadna metoda nevychazela, hcg nestoupalo jak mělo, uvnitř nic, když uz to vypadalo do nemocnice na poslední chvili na mimodelozni tak lup a prcek a ted uz bude mit rok a pul. NEkdy je priroda i mimisek bojovnik. At to dopadne nejlíp jak muze.

matysce
autor
29. lis 2014

@romantika děkuji, jdu v pondělí na další UTZ a tak si říkám, že si hraje na schovávanou...ale teď by mě měli brát i na lepší UTZ, tak snad tam bude... 😵

pisisvori
29. lis 2014

@matysce ja jsem byla u dr ve ctvrtek a rikala,ze tam cosi asi vidi,ale ze je to nejiste. HCG druhy den bylo 3052. Sla jsem na dalsi UTZ za tyden a uz tam bylo krasne vse. ale moje dr mela starsi ultrazvuk.

matysce
autor
29. lis 2014

@pisisvori díky, tak třeba budu stejný případ...musím vydržet do pondělí

romantika
29. lis 2014

@matysce tak ještě at vam zkontroluji to hcg, jestli se dobře nasobi. Ale myslim, ze u mimotelozniho by tech 3000 jen tak nebylo. Ja se stezi dohrabala k nejakym tem 1700 skoro po tech 2 mesicich. Pak to slo ze dne na den. Nakonec se ukazalo, ze se mi spatne založila placenta a asi se tam opravdu udal boj, kdo z koho. No a prdolka to vyhral, jsem moc stastna protože je to nejzlatejsi klučina.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru