Ahoj holky.
Deska mi doktor oznámil, že podle HCG jsem 20. dní těhotná.. A upřímně na mě koukal, jako že jsem divná, když jsem za ním šla už pred MS, že jsem v tom, že to cejtím...
Také jsem dost zmatená, protože MS byla přesně před 29 dny, což znamená, že jsem musela otěhotenět 9 dní od prvního dne poslední MS... Což znamná, že bych usela otěhotnět 5-6/1 ale to mi ovu test řekl, že ovualci nemám a ovulace přišla až 9/1... Je to vůbec možný? Nebo je to HCG nějaký poplašený? :D
🙂
Po pozitivním ovu testu nastává ovulace za 12-48 hodin.
Takže to v klidu vychází 👍🏻
Jen mě udivuje, kolik žen si furt myslí, že pozitivní test = ovulace teď hned 🙈
@izzylka ono i zdejší nekonečné fotky testů (hcg i lh) s dotazy mě přesvědčují o tom, že napsat dotaz na internet a čekat na odpověď je asi snazší než si přečíst přiložený návod 🙂
@kanceaka a jak to poznal? Protože podle hcg to fakt nepozná...ten rozptyl hcg je prostě velký a každá žena má v určitý den jiné množství hcg v těle...podle mě se to prostě přesně na den určit nedá 🤷🏻♀️
@uzivatelkapetra někdy je to tu fakt na palici no 🤷🏻♀️
@kanceaka no to je jednoduchá tabulka založena na tom, že se má hodnota každé dva dny zdvojnásobit, ale představ si, že tvoje vstupní hodnota první den bide třeba 3. A pak násob a uvidíš o kolik jiné číslo ti bude vycházet.
Se divím, že tohle vůbec někde holkám dávají, akorát jim do myslí vnášejí zmatek a nejistotu.
Super 🙂 Tak to asem Ráda... člověk aby se v tom vyznal na poprvé :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neřeš, hlavně že je.
Rozpětí HCG je obrovské a každému může růst jinak