Zdravím, chtěla bych se zeptat a uklidnit. Paní sestřička mě docela vystrašila
V úterý jsem byla na krvi a dnes jsem byla pro výsledky. Řekla že mám hodnotu HCG 177. Měl to taky tak nekdo podobně?
Poslední ms byla 4.8. a ovulace 24.8
Řekla bych ji měla mít vyšší a že se to možná neudrží. Ráda bych se radovala
Miminko je vymodlene po 3 letech snažení. Děkuji za každou radu
A jak se to dá vypočítat prosím?
@klaudi00 tak to naozaj silnie pomerne slabo 🙁 tiež som to raz mala, bolo to vtedy mimomaternicove (hcg sa mi vyšplhalo na 1234 a na testoch boli koľajnice). Takto vtedy vyzerali moje testy. Nehovorím samozrejme že to musí byt hneď aj tvoj prípad, to vôbec nie 🙏 no v deň kedy si mala prvý pozitívny test by malo byt hcg cca 10 a zdvojnásobuje sa každé 2 dni. Veľmi držím palce nech to dobre dopadne ❤️
Budu se modlit aby to tak nebylo... Děkuji jdu spočítat
@klaudi00 šanca určite stále je 🙏❤️ aj ti lekárka povedala aký je teraz další postup? Či máš prísť na odber alebo niečo?
@katezina11 zítra jdu k lékaři na kontrolu a aby mi vzali krev
Jinak ségra když byla těhotná, ukázalo se jí to až v 7 týdnu a to ještě musela jít na laparoskopii
Já už mám z toho strašné stresy
Vím že každý není stejný tak se tim uklidnuju
@klaudi00 preto píšem že šanca určite stále je, predsa len každý človek je úplne iný 🙏 držím palce naozaj, daj potom vedieť ako si dopadla
@katezina11 děkuji moc, určitě dám vědět ❤️
@klaudi00 Ahoj, tak ako to vyzerá? Myslela som na teba nech to dobre dopadne 🙏
Ahoj, tak byla jsem v pátek u lékaře
A nevyšetřil mě, chtěla jsem hlavně tu krev ale sestřička mu řekla že je to zbytečný ať počkám do příštího pátku
Napsal mi jen progesteron tak nevím, strašně se bojím
@klaudi00 Tak to má lekár riadne zvláštny postup, keď ti nasadil progesterón bez akéhokoľvek vyšetrenia alebo odberu 😔. Neznášam taký prístup.. A testy ako vyzerajú? či už neskúšala spraviť?
Krásné dálnice mám právě
Ale jsem skoro bez příznaku
Jen bolest prsou a podbříšku a trochu únava
@klaudi00 na mna napr realne príznaky prišli až v 8-9tt keď hcg dosahovalo vrchol, čiže tým sa vôbec nestresuj 🙂 nemusí to nič znamenať. Potom sa zo mna muž smial keď to prišlo že či mi to stalo za to sťažovať sa že mi nič nie je 😀 drzim palce teda nech to dobre dopadne 🙏
Snad 🙏 a dekujuu v pátek dám vědět ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Určite berú hcg podľa termínu poslednej MS a už im to nesedí 😒 Kedy ti vyšiel prvýkrát pozitívny test? Podľa toho si vieš cca vyrátať aké hcg by si mala mať.