HCG. Někdo podobně?

klaudi00
12. zář 2024

Zdravím, chtěla bych se zeptat a uklidnit. Paní sestřička mě docela vystrašila
V úterý jsem byla na krvi a dnes jsem byla pro výsledky. Řekla že mám hodnotu HCG 177. Měl to taky tak nekdo podobně?
Poslední ms byla 4.8. a ovulace 24.8
Řekla bych ji měla mít vyšší a že se to možná neudrží. Ráda bych se radovala
Miminko je vymodlene po 3 letech snažení. Děkuji za každou radu

katezina11
12. zář 2024

Určite berú hcg podľa termínu poslednej MS a už im to nesedí 😒 Kedy ti vyšiel prvýkrát pozitívny test? Podľa toho si vieš cca vyrátať aké hcg by si mala mať.

klaudi00
autor
12. zář 2024

Pozitivní test mi vyšel poprvé 4.9 ale to byl pididuch jinak testují pořád a sílí tak já nevím. Lékaři umí jen strašit
Pridam foto TT ten první den a dnes

klaudi00
autor
12. zář 2024

A jak se to dá vypočítat prosím?

katezina11
12. zář 2024

@klaudi00 tak to naozaj silnie pomerne slabo 🙁 tiež som to raz mala, bolo to vtedy mimomaternicove (hcg sa mi vyšplhalo na 1234 a na testoch boli koľajnice). Takto vtedy vyzerali moje testy. Nehovorím samozrejme že to musí byt hneď aj tvoj prípad, to vôbec nie 🙏 no v deň kedy si mala prvý pozitívny test by malo byt hcg cca 10 a zdvojnásobuje sa každé 2 dni. Veľmi držím palce nech to dobre dopadne ❤️

klaudi00
autor
12. zář 2024

Budu se modlit aby to tak nebylo... Děkuji jdu spočítat

katezina11
12. zář 2024

@klaudi00 šanca určite stále je 🙏❤️ aj ti lekárka povedala aký je teraz další postup? Či máš prísť na odber alebo niečo?

klaudi00
autor
12. zář 2024

@katezina11 zítra jdu k lékaři na kontrolu a aby mi vzali krev
Jinak ségra když byla těhotná, ukázalo se jí to až v 7 týdnu a to ještě musela jít na laparoskopii
Já už mám z toho strašné stresy
Vím že každý není stejný tak se tim uklidnuju

katezina11
12. zář 2024

@klaudi00 preto píšem že šanca určite stále je, predsa len každý človek je úplne iný 🙏 držím palce naozaj, daj potom vedieť ako si dopadla

klaudi00
autor
12. zář 2024

@katezina11 děkuji moc, určitě dám vědět ❤️

katezina11
15. zář 2024

@klaudi00 Ahoj, tak ako to vyzerá? Myslela som na teba nech to dobre dopadne 🙏

klaudi00
autor
15. zář 2024

Ahoj, tak byla jsem v pátek u lékaře
A nevyšetřil mě, chtěla jsem hlavně tu krev ale sestřička mu řekla že je to zbytečný ať počkám do příštího pátku
Napsal mi jen progesteron tak nevím, strašně se bojím

katezina11
15. zář 2024

@klaudi00 Tak to má lekár riadne zvláštny postup, keď ti nasadil progesterón bez akéhokoľvek vyšetrenia alebo odberu 😔. Neznášam taký prístup.. A testy ako vyzerajú? či už neskúšala spraviť?

klaudi00
autor
15. zář 2024

Krásné dálnice mám právě
Ale jsem skoro bez příznaku
Jen bolest prsou a podbříšku a trochu únava

katezina11
15. zář 2024

@klaudi00 na mna napr realne príznaky prišli až v 8-9tt keď hcg dosahovalo vrchol, čiže tým sa vôbec nestresuj 🙂 nemusí to nič znamenať. Potom sa zo mna muž smial keď to prišlo že či mi to stalo za to sťažovať sa že mi nič nie je 😀 drzim palce teda nech to dobre dopadne 🙏

klaudi00
autor
15. zář 2024

Snad 🙏 a dekujuu v pátek dám vědět ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru