Ahoj, v úterý jsem byla na odběru hcg měla jsem 316 a dnes mám přes 900 hcg. Myslíte že to je dobrý? Dnes bych měla začínat 5tt. Mám 4 den zpoždění, cykly mám dlouhé 31 dní ovu byla asi 17 den cyklu.
@marikaf87 no ted na zacatku je to proste 50 na 50 ... nekdo spini cely prvni trimest a tehotenstvi je v poho. Jestli te nic neboli nejak hodne jen na jedny strane tak bych se snazila byt v klidu. V opacnym pripade alou k doktoru - mohlo by jit i o mimodelozni tehotenstvi a to cim driv se vyresi tim lip, dokonce kdyz se na to pfijde opravdu brzy, tak se to da resit metotrexatem a zena ani neprijde o vejvovod nebo vajecnik podle toho kde se to uhnizdilo - muj pripad a vajecnik sem si zachranila a za tri mesice jsem byla opet tehu a protoze to bylo prez ivf tak vim, ze vajicko bylo z toho zachranenyho vajecniku a dneska mi tu beha uz i cacorka. Ale to nemusi byt tvuj pripad, jak pisu jestli te to nejak neboli, tak byt prodte v klidu nic vic se delat neda.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@marikaf87 za me v poho - na zacatku by melo stoupat zhruba za 2-3 dny o jednou tolik, tam ty jsi v poho. Preju , aby zacalo tukat srdicko a vubec pohodovy tehu