Ahoj holky. Mám dotaz. Jsem po ket 14 dní. 11. den po ket jsem byla na krvi a hodnota byla 163. 14 den po ket je hodnota 348. Dr chce ještě jeden odber v pondělí, že to prý roste pomalu, ale mě to nepřijde tak hrozne. Vím, že musím vydržet do pondělí a potom na ultrazvuk. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli s tím máte někdo taky zkušenost a jak to u vás dopadlo. Je to po pěti letech první těhotenství. Děkuju všem za zkušenosti
Děkuju. Uvidíme. Snad to zvládneme.
@palmoleh no je to pomalu
já myslím, že se má HCG po 3dnech zdvojnásobit, což se u tebe stalo, takže bych neházela flintu do žita 🙂
HCG se má zdvojnásobit co 2 dny, takže je to takové hraniční, ale přesto mi to nepřijde nějak fatální 🍀...počkej do pondělí, teď nic nenaděláš...
Děkuju vám. Jako sama vidím, že je to min, než mají ostatní, ale zároveň mi to taky nepřijde tak katastrofální. Tak uvidíme v pondělí. Byl to náš poslední pokus. Tak uvidíme jak to dopadne.
Děkuju moc. V pondělí budu moudřejší. Dává mi to naději. Včera mě hrozně vyděsili s tím, že je to pomalu. Tak snad to už v pondělí bude v pořádku.
Tak holky hlásím, že dnes HCG 1392 😁 v centru jsou spokojeni a ve středu mě čeká ultrazvuk ☺️
No to asi ještě ne. Ale v caru mi řekli, že mám jít na utz středa nebo čtvrtek, aby nebylo jinde než v děloze a mám dát vědět co a jak. A na gynde je moje Dr ve středu. Pochybuju, že už bude srdíčko. To je dost brzy, ale bublinka už by vidět být měla.
Mě rostlo hcg taky pomalu (první odběr 27), dr. mě strašila mimoděložním, no a teď už má tahle "brzda" za tři neděle dva roky 🙂 Nic není ztraceno, dokud se nedostaneš do zhruba 5tt, aby bylo nebo nebylo vidět srdíčko
Aha až teď listuju diskuzí a vidím příspěvek z rána... 😀 Tak jako když jsem nic neřekla 😀
@katkatomaskova 😁😁😁 uvidíme ve středu. Ale na srdíčko je ještě brzy si myslim
@palmoleh To asi ano, ale dr. uvidí gestační váček v děloze 🙂
@katkatomaskova tak at ho tam vidí, přeju - já sem v unoru prodělala mimoděložní
@palmoleh super 🙂 drzim palce, at je vse v poradku
Tak dnes mám potvrzené těhotenství v děloze 😊 je tam bublinka a žloutkový váček 🥰
Na kontrolu jdu až za 14 dní 😁 tak to už snad bude 😊
tak to už stopro
Tak píšu, aby kdyžtak někdo a podobnym problémem věděl. V osmém týdnu mi potvrdili srdíčko. Minulý týden jsem byla na další kontrole a všechno je jak má být ☺️ vyfasovala jsem žádanku na krev a 14.8. mě čeká první screening 😁 takže moje nízké a netabulkově rostoucí hodnoty se mají k světu a dneska už měří 3,5 cm 🥰 koupila jsem si angelsounds a poslouchám jednou za dva tři dny srdíčko ❤️
@palmoleh Gratulace a at jde vše, jak má 🙂
@katkatomaskova děkuju ❤️
Dobrý den.Mam 15 dní po ET a hodnoty HCG mám 1485,5.Moc se v tom nevyznám. Prosím o radu je to optimální hodnota?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já bohužel nemám dobrou zkušenost. HCG rostlo pomalu a nedopadlo to, ale každým roste hcg jinak rychle takže držím palce ať je v pondělí už hezky vysoký 🙂