Ahoj holky jake jste měli prosím hodnoty hcg na začatku těhu? Ja si vzala krev jako samoplatce a za tyden pujdu zas k dr jdu až za 14 dni dřiv stejně nic neuvidi. Moje hodnota 33DC (4+4tt) byla 248 je to ok nebo nízke? Děkuji za rady nevim zda se pomalu začít radovat nebo ne po mých předchozích zkušenostech
Mně se líbí tahle tabulka http://www.betabase.info/chart/basic/single
já jsem měla 17DPO 687 a 20DPO 1966.
Pokud byl test pozitivni, pockala bych na kontrolu u lekare..za 2 tydny uz by neco videt mel
Prosím o rádu.🙏🙏
Dnes mám 5 den zpoždění, včera jsem byla u Dr., protože mám problém s jedním vaječníkem a mám za sebou jedno biochemické těhotenství, řekl, až bude pozitivní test, abych přišla…teď toho lituji, oznámil mi, že jsem těhotná, ale že je plod jinde a že se nejspíš jedná o mimoděložní těhotenství…dle mého názoru a dle všeho co jsem se dočetla, soudím, že je to blbost, aby takto brzy soudil, že se jedná o mimoděložní.
Podle poslední ovu a sexu si myslím, že bych mohla být ve 3 týdnu. Dr. mě poslal na test HCG, který vyšel 168 a volal mi, že si myslí, že se jedná opravdu o mimoděložní, protože je to HCG nízké… máte s tímto některá zkušenost???
Děkuji za vaše odpovědi! 😔
@meggii321 ahoj já byla na první kontrole když jsem byla 3+6 a už bylo vidět že těhotná jsem a že dutinka je tam kde to má být. Poslal mě taky na krev a HCG jsem měla 1247..ale to HCG má dost velký rozmezí takže jestli to tvoje je v pohodě to nevím.
@ladaa20 byla jsem na krvi ve 3+6 a HCG bylo 1247
Ja v 5tt mela pres 7000. Ale i u prvniho jsem mela hodne vysoke hcg.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já bych řekla, že je to ok. Já byla cca mezi 6tt - 8tt a měla jsem 2500.