Ahoj holky, jak vám v těhu rostlo HCG? Já měla podle ms 3+5 548, pak 4+1 1989 a 4+4 už přes 7000. Na další krev zatím nejdu, měla bych jít pak za týden na ultrazvuk. Našli 4+5 gestační váček se žloutkovým a to mi řekla doktorka, že to vypadá abnormálně dobře na takhle ranné těhotenství. Když jsem se dívala na ty hodnoty, které jsou docela v dost širokém rozmezí, tak to vypadá, že jsem skoro na těch nejvyšších hladinách, mohlo by jít třeba i o dvojčátka?
Babička měla sourozence dvojčata a sama měla dvojčata mého tátu a strejdu, takže v rodině jsou z mé strany a od manžela čekala jeho maminka původně dvojčata, ale jedno se přestalo vyvíjet. Jsem docela nervózní, mám za sebou už jeden samovolný potrat v 6tt, hodnoty vůbec z prvního ani netuším. Jinak dvojčátka bych klidně brala, aspoň bych měla 2 děti jedním vrzem😂 ale budu ráda i za jedno, hlavně aby bylo v pořádku.
U prvního nevím, ale u druhého ve 4+1 to bylo 54 a 5+1 pak 700, stoupá ti to krásně 👍🍀.
@tesina99 já měla 16 dní po KET - což bylo cca konec 4tt hodnotu HCG 6.400... na začátku 6tt, na prvním ultrazvuku už i tlukoucí srdce... teď jsem 20tt a zatím nikdo o možnosti dvojčat nemluvil, tak snad už se tam nevyloupne.. 😂
Ahoj holky, co si myslíte o mém růstu hCG, vůbec nevím co si mám myslet...
5.4. - 319
7.4. - 535
8.4. - 1069
11.4. - 2616
14.4. - 2702
asi to moc nedopadne že?
11.4. jsem byla na ultrazvuku a cosi malinkatyho bylo vidět v děloze ale ještě bez srdečního tepu. cca 5-6tt
doktorce se to od začátku moc nelíbí, tak mě odeslala do FN a tak mi zase řekli, že v pohodě, ale ten poslední nárust, asi si moc nemám dělat naděje, že by to mohlo klapnout co?
děkuji 🙂 😇
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@tesina99 no já ve 4tt měla hodnotu asi necelou 1000, takže dvojčátka možné jsou ❤️❤️