Ahoj holky..
Dle MS jsem dneska 5+4
Hcg v krvi:
26.5. = 250.2
30.5. = 1117
1.6. = 1574,8
V úterý dr chtěl hospitalizaci že nic nevidí a už by měl.
Na utz včera(jiný lékař než v úterý) dutinka 7mm v dělozea něco neidentifikovaného vedle vaječníku. Dle něj naprosto v pořádku,ze dr nic den před neviděl a mám čekat.
Dle mě je ještě brzy na to, aby bylo něco vidět, proto jsem si jela pro další názor jinam..
Měla jste takto také některá z vás a dopadlo vše dobře?
HCG by se melo obden aspon zdvojnasobit, urcite bych dosla jeste na jeden odber.
@lencaa11 právě že dr mě poslal do nemocnice, kde taky nic nenašli a chtěli rovnou hospitalizovat.. kdežto pak v jiné nemocnici mi včera řekli že mám čekat
@misha31 mám v plánu dojít v pondělí znovu
Ten růst hcg je pomalejší, než by měl být, ob den se má hodnota zdvojnásobit.. ale roste, tak bych ještě pár dní počkala, co bude. Minimálně během příštího týdne už by s takto vysokými hodnotami mělo být vidět víc. Držím palce!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Některé ultravuky nejsou úplně ok a v nemocnici někdy mají lepší přístroje pokud lékař teď už něco viděl tak teď je to už na vašem těle a přírodě jak to půjde dál ☘️☘️