Chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti: Ve 4+2 mi doktor udělal odběr krve s výsledkem HCG 3100. Na ultrazvuku byl gestační váček 0,5 cm, mimi vidět nebylo. Měla jste některá tak vysoké HCG tak brzo? A co to znamenalo? Děkuji za vaše zkušenosti.. Je to moje první těhotenství, mám 34 let, u doktora jsem byla v pondělí před vánoci.
@nolies Díky za Tvou, pro mě uklidňující, zkušenost 🙂! Chce to asi trpělivost, což se mi docela daří, ale to hcg mi trochu vrtá hlavou.. Doktor ještě plašil s mimoděložním a hnal mě na lepší ultrazvuk, takže můj výstup z toho je takový, že až budu příště těhotná, k doktorovi půjdu nejdřív tak v 6. týdnu.. Díky nolies, a pohodové zvládání posledních týdnů těhotenství!
@omobinrin 4+2 je na mimi moc brzy,pockej tak tyden-dva. jinak se u mimodelozniho objevuje spise nizka hodnota hcg,takze to bych nerekla,navuc pokud na utz uz videl vacek,tak mimodelozni to nebude. jinak jsem nekde cetlla,ze vyssi hcg je,pokud cekas holcicku,ale nevim,zda to plati🙂Ale rekla bych,ze vse je jak ma a uzivej si.Mimi se objevi za tyden i se srdickem,max. za dva🙂nekdy je vysoke hcg i pokud budou dvojicky🙂 at vse dobre dopadne!!!
@nolies
@linee
@tarra27 Děkuji za Vaše zkušenosti 🙂 S tím mimoděložním plašil doktor proto, že neviděl nic na UTZ. na kontrolu jdu 8.1., tak se těším a doufám, že už mimi bude vidět.. Celé vánoce jsme proleželi, a manžel má od včerejška vysoké horečky a atb, ale musíme být trpěliví. Na dvojčátka to nevypadá, utz viděli tři doktoři a je tam jen jedna zřetelná bublina. Holčička, to by bylo hezké.. Pěkný konec roku!
Dekuju! 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@omobinrin Ahojky, já jsem měla v 4+2 hodnotu 3000 a na kontrole v 4+3tt jsem měla ještě menší gestační váček - skoro neviditelný. A za 14 dní už mělo miminko centimetr a krásně tlouklo srdíčko. Trochu mě dr. strašila, že tam mohou být dvojčata při takové hodnotě, ale nepotvrdilo se.