Ahoj holky dneska jsem byla na odběr krve jestli jsem těhotná a vyšel mi 175 doktor řekl že těhotná jsem ale že mám v pátek přijít znovu na odběr krve jestli se zvýší mám docela strach.. měsičky jsem měla mít 5.2 Ale nedostala jsem je jen špineni vyšli mi 2 pozitivní testy a včera s ranní moči byl o trochu silnější než předevčírem.. A bolí mě prsa myslíte si že to může být prosperujici těhotenství ?
@martinececka To ti nikdo neřekne, já když špinila tak to bylo mimoděložní. Ale taky prý hodně holek špiní a je vše v pořádku... Přeju ti ať to dopadne dobře.
@martinececka to takle nejde rict☺️Uvidis po dalsich odberech☺️
@martinececka Jedna hodnota hcg je nic nevypovidajici. Musi se obden nasobit, takze ver doktorovi, kdyz te na dalsi krev objednal v patek 🙂
Jedna hodnota nic nevypovídá, jinak já byla na krvi asi 3' den zpoždění a hcg bylo kolem 1000
Já 5dni zpoždění a hodnota HCG 71...sestra tomu nevěřila a teď mám vedle sebe v postýlce nádhernou a zdravou půlroční holčičku. Držím palce🙂♥️
@adela1399 gratuluju 🙂 snad to zítra bude dobrý.. A taky vám říkali že se může jednat o mimodelozni?
@martinececka Ano...říkali že je to možná mimodelozni a že uvidíme za 14dní a já byla úplně vyrizena...14dni čekání. Pak nebylo ještě srdíčko tak za dalších 14dní....no bylo to šílený a nakonec to dopadlo dobře a mám vedle sebe teď momentálně uštěkanou princeznu😂😂😂🙈Uvidíte že to bude dobré...moc držím palce♥️
@adela1399 moc vám děkuju snad to bude tak jak říkáte ❤
@martinececka Hlavně dejte vědět ✊🏻☺️
@adela1399 dnes hcg 350 🥰 vyrostlo 2 násobně
@martinececka Moc gratuluji,tak ať sílí🥰✊🏻😙
Děkuji v pondělí jdu zpátky .. myslíte že to bude vše ok ?
@martinececka Tak super, zatim to vypada nadejne, nasobi se hezky 🍀
Jestli to bude v pondeli v poradku, to vam nikdo nerekne. Jste uplne na zacatku. Prvnich 12tt neni nikdy vubec jistych.
@martinececka Nepřemýšlejte a pokuste se na to nemyslet...i když vím,že to nejde.😕Věřím,že vše dopadne dobře a vy tak budete nejšťastnější✊🏻♥️
@adela1399 děkuji dneska jsem měla hcg 732
@martinececka Tak super 😊 To vypada moc hezky. A kde jste byla takhle v nedeli? Psala jste, ze jdete v pondeli.
@ema90 na pohotovosti ráno mi dost blbě tak jsem šla a chtěli po mě další hcg jestli je všechno v pořádku tak vypadá to dobře krásně hcg roste a v úterý jdu na ultrazvuk
@martinececka Bomba..✊🏻♥️
@adela1399 děkujii myslíte že už to půjde vidět v úterý?
@martinececka V kolikátém budete týdnu?
@martinececka Jestli jste mela mit ms 5.2., tak v utery budete mit nejakych 11 dni zpozdeni.
Ja byla na gynde 9 dni po zpozdeni ms a byly dva gestacni vacky. Takze neco videt by melo jit.
Zalezi, kdy byla ovulace.
@adela1399 no asi ve 3 gynekolog říkal že při 1000 hcg už jde něco vidět na ultrazvuku a já bych měla mít v úterý už 1400
@ema90 ano měla jsem to mít 5.2 snad něco uvidí aspoň ten gestačni vacek
@martinececka Ano tak to by měl už něco vidět...já gestacni váček taky měla myslim po 10-ti dnech. A pak jsem šla až za 14dni jestli už uvidíme srdíčko. Srdíčko nebylo a za dalších 14dni v nervech už bylo✊🏻♥️
@adela1399 děkuju tak mi držte zítra pálce jsem nervózní 😁😐 snad tam už něco uvidí ale pozitivní je že mi HCG každý 2 dny stoupá dvojnásobně tak snad bude vše ok ..
@martinececka Ve tretim tydnu? To asi ne, to by nic videt rozhodne neslo. Dyt ve tretim tydnu jeste neni ani vynechana ms. Spocitejte si jak je to dlouho od prvniho dne posledni menstruace.
@ema90 já měla poslední 5.1 ale otěhotněla jsem později .. a gynekolog říkal že na ultrazvuku jde vidět něco až jak máte 1000 HCG a já bych měla mít 1400 v úterý
@ema90 takže v úterý mi říkal že by se mělo aspoň něco ukázat
@martinececka To je jedno kdy jste otehotnela, tehotenstvi se pocita od prvniho dne posledni ms (protoze to je jediny spolehlivy ukazatel u vsech zen stejny. To kdy probehla ovulace na den presne vi maloktera zena- to by muselo byt potvrzeno na gynde).
Kdyby jste byla ve tretim tydnu, tak nemate ani vynechanou ms.
Pokud byla posledni ms 5.1., tak jste 5+6tt.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@martinececka Nikdo ti nemůže odpovědět,jestli to bude prosperující až do samého narození dítěte.
Stejně tak jako jedna hodnota HCG ... Takže můžeš jen čekat. Držím palce