Ahojky jsem zde poprvé. Zeptám se jsem po 3 potratech spontánních a teď znovu těhotná. K početí mělo dojít 11.6.. dnes jsem byla na utz je tam vidět jen gestační váček ale nekrvacim. Užívám gynprodyl 2x denně. Koupili jsme si angelsounds na něm slyšíme srdíčko ale doktorka tam nic neviděla. Nezažil někdo to samé? Je možné že srdíčko by bylo slyšet moje nebo ozvěny cév jak mi to řekla lékařka.
a 11/6 měl být sex nebo ovulace?
každopádně na angelsounds srdíčko slyšíte tak akorát tvoje, určitě ne embrya, nehledě na to, že na utz ještě ani embryo neviděla...
@lucka8652 v 6tt si srdíčko ještě horko těžko najdeš, může se to zaměnit s tepnou.. moc bych na angelsounnds nespoléhala v tomto, mám ho doma taky a opravdu najít se podařilo až v 16tt.. tím tě nechci vůbec strašit.. pokud Dr nic neviděl ještě, tak si myslím, že si slyšela opravdu tepnu.. alespoň i já ve 12tt měla ještě problém srdíčko najít i když na utz již bylo zřetelné.. hlavně buď v klidu a zkus se nestresovat ♥️ v 6tt je ještě brzo na to něco vidět, natož slyšet 🙂
Ano doktorka ma pravdu. V žádném pripade nemohlo jit o srdicko miminka ale jen tvoje. A na datumu sexu nesejde. Zalezi na posledni ms a ovulaci.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lucka8652 já myslím, že na poslech srdíčka je moc brzy. Kor pokud ho doktorka neviděla.