Dobry den, 22.-23.11. jsme mela ovulaci, 6.12. jsem mela dostat MS a nedostala, provedeny ob den testy a pozitivni, 10.12 jsme byla na UTZ (po kontrole zanetu mocaku) a doktorka mi sdelila, ze mam mega vysokou sliznici a videla bublinu, ze mozna gestacni vacek 4mm a nic vic. Byla docela skepticka, ale ze zaver delat nebude, at dojdu za tyden na kontrolu. Myslite, ze to muze dopadnout dobre? S prvni dcerkou sem byla na UTZ asi az 8.-9.tyden, takze tam to bylo bud a nebo, zadny cekani. Kamaradka byla v 7tt, nic videt nebylo a srdicko byli videt az v 9tt.
Byla jsem před čtrnácti dny na kontrole na gynekologii měla jsem být dle ms 6+6 myslím. Na utz našel jen gestacni váček s náznakem žloutků. Další kontrola 16.12.. Vcera jsem měla trochu krve na toaletaku , okamžitě jsem v noci jela na pohotovost. A ejhle doktor na utz viděl plod s busicim srdíčkem , dle utz jsem 8+0 dle Ms bych měla být 8+6. A jsem naprosto v pořádku. Vím jak ti je jak se cítíš ale zkus myslet trochu pozitivně a věřit že tam to malé bude. Vím že to čekání je dlouhé 🙏🏻💜
Já byla tedka na první kontrole a to jsem 6+2 a srdíčko už bylo 🙂 Tak držím palečky 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@monika417 4 dny po vynechání ms nevím co jiného na uzv čekat. Neboj, ukáže se časem ale teď je opravdu brzo snad i na ten váček