Gestační váček. Myslíte, že to může dopadnout dobře?

monika417
14. pro 2024

Dobry den, 22.-23.11. jsme mela ovulaci, 6.12. jsem mela dostat MS a nedostala, provedeny ob den testy a pozitivni, 10.12 jsme byla na UTZ (po kontrole zanetu mocaku) a doktorka mi sdelila, ze mam mega vysokou sliznici a videla bublinu, ze mozna gestacni vacek 4mm a nic vic. Byla docela skepticka, ale ze zaver delat nebude, at dojdu za tyden na kontrolu. Myslite, ze to muze dopadnout dobre? S prvni dcerkou sem byla na UTZ asi az 8.-9.tyden, takze tam to bylo bud a nebo, zadny cekani. Kamaradka byla v 7tt, nic videt nebylo a srdicko byli videt az v 9tt.

corry21
14. pro 2024

@monika417 4 dny po vynechání ms nevím co jiného na uzv čekat. Neboj, ukáže se časem ale teď je opravdu brzo snad i na ten váček

klara95
14. pro 2024

Byla jsem před čtrnácti dny na kontrole na gynekologii měla jsem být dle ms 6+6 myslím. Na utz našel jen gestacni váček s náznakem žloutků. Další kontrola 16.12.. Vcera jsem měla trochu krve na toaletaku , okamžitě jsem v noci jela na pohotovost. A ejhle doktor na utz viděl plod s busicim srdíčkem , dle utz jsem 8+0 dle Ms bych měla být 8+6. A jsem naprosto v pořádku. Vím jak ti je jak se cítíš ale zkus myslet trochu pozitivně a věřit že tam to malé bude. Vím že to čekání je dlouhé 🙏🏻💜

monbonaa
14. pro 2024

Já byla tedka na první kontrole a to jsem 6+2 a srdíčko už bylo 🙂 Tak držím palečky 🙂

monika417
autor
14. pro 2024

@corry21 ja prave necekala nic, nesla bych tak brzy, ale prekvapila me lekarka,ze uz by tam neco byt melo

corry21
14. pro 2024

@monika417 nemyslím si. Mě si pozvali 10 dni po vynechání jen aby se podívala jestli je to v děloze, za mě taky zbytečně brzo, ale holt to si dělá každý jinak. Ale takhle brzo se divím že vůbec ten vacek byl. Vůbec se nestresuj fakt

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru