Gestační váček

terezka1992plzen
23. pro 2020

Ahoj holky,tak jsem dnes byla na untrazvuku a je tam vidět gestacni Vacek o velikost 5mm. Zatím samotný ale já věřím že příští středu už tam něco malinko vidět bude. ❤️❤️ Podbřišek mě ale pořád šílené bolí,prý je to ale normální že se roztahuje děloha. Těhotenský test už je nádherný. Tak schovám na památku do knížky ❤️❤️ prý jsem 5+1

tynule123
23. pro 2020

@terezka1992plzen krásné čárky

amazonkajanik
23. pro 2020

@terezka1992plzen srdíčko bývá videt kolem 8tt,takže v pohodě. Břicho může bolet jako při ms 😉a gratuluji

misak48
23. pro 2020

@terezka1992plzen gratuluju 🙂 jsem na tom podobně, já měla včera dutinku 3 mm 🙂 včera jsem zakládala diskuzi pro sdílení zkušeností holek, co jsou na tom podobně, tak se kdyžtak přidej k nám 🙂
https://www.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/dve-carky-pod-stromecek-tp-srpen-zari-kdo-se-raduje/

holkaokomodra
23. pro 2020

Srdíčko jde vidět už 6+ tak držím palce

terezka1992plzen
autor
23. pro 2020

@holkaokomodra určitě bude vše v pořádku ❤️

holkaokomodra
24. pro 2020

@terezka1992plzen bude 😉

maky977
25. pro 2020

@terezka1992plzen ahojky,mě taky od začátku těhu boli podbrisek,hlavně teda na prave straně a dneska jsem byla na pohotovosti kvůli šílené nevolnosti a říkali mi,ze to břicho je normální ,sice mě vyjukali slepakem,ale prohmatani břicha nebolelo☺️ Ja jsem 6+5 a mimi má 3mm a už bylo vidět i srdíčko 🥰 takže podle mě to bříško je úplně normální ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru