dneska jsem byla na vysetreni genetickem a vysla mi spatne krev.. vysel mi Dawnuv syndrov..mam 1:508..zitra jedu do Prahy na vyšetřeni.. jaky je postup?jsem probrecela cely den, jsem uplne znicena...
@pliczkova bud uplne v klidu , me vyslo 1:200 potom jsem jela na genetiku kde mi zmerili sijove projasneni , to jsem mela v poradku i nosni kustka byla pritomna , dle utz vse v poradku , nasledoval dalsi odber krve a pote sem mela riziko1:11 a nakonec me cekal odber plodove vody a cekam zdraveho chlapecka👍🏼🤩 drzim palce a vubec se neboj 🤩
@pliczkova tak to si myslim ze ti vemou krev a udelaji podrobny utz a nebo ti odeberou klky ty se provadi do 13tt ale plodovka se bere az od 16 tt. Kazdopadne ty bud uplne v pohode a nedelej zatim zadne zavery verim ze to dopadne dobre uz jen to riziko nemas tak velke ... nevim proc te tak strasi👌 Hlavu vzhuru a drzim palce , dej vedet jak to vsechno dopadlo
@terezsk byl to mlady mudr. ja ho tam nevidela.. tohle je me 3.tehotenstvi.. mam dva syny 14 a 12 let.. a tohle jsem zazila poprve.. tak jsem z toho uplne hotova, plac nejde zastavit.. zitra pisnu jak to dopadlo jestli odebrali klky nebo jen ten ultrazvuk s krvi.. manzel to taky nechape ze takhle strasi, ale nez aby neco podcenili tak to radsi resi.. a to mi jeste rekl ze to muze bejt i vekem bude mi 34
Tohle vůbec není špatný výsledek. Krev bývá často zkreslena, také jsem to tak měla. Důležitý je Ultrazvuk. Držím palce 😊 bude to dobré.
@marketa1218 ultrazvuk jsem mela dnes tak uvidime co se mnou budou delat u Apolinare
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pliczkova Já tedy nevím, ale mám takový pocit, že 1:508 hodnotí Apolinář jako negativní výsledek, takže není důvod se z něj hroutit.