Holky, ktere jste zavadely progesteron v podobe gelu Crinone, jakou mel barvu?
Prvni dve krabice jsem mela sarzi s expiraci letos, ten se hromadil v podobe bilych cucku, coz bylo ok, stacilo vystourat a hotovo. Nyni mam 2 krabice s expiraci az 2020 a chova se jinak. Uz nedela ty cucky, ale je stale vicemene tekuty a vytejka, pricemz hraje vsemi barvami od svetle zlute az po nahnedlou. Je to normalni?
Zaroven tim, jak vytejka, me dost drazdi. :(
Modlim se, aby mi ho v utery gynekolog vymenil za polykaci utrogestan.
Mate nektera podobne zkusenosti?
@ulmanka0 utrogestan jsi polykala? ja uz nechci zavadet. :(
Já jsem měla Utrogestan nasazený od začátku těhotenství, měla jsem při zavádění opakovaně močové infekce, tak jsem začala polykat, paní doktorka říkala, že spíš to polykání dělá problém, proto se těhulím říká, že mají zavádět. Takže já od nějakého 6 týdne polykala 2-2-2 a všechno v pohodě. Držím pěsti, ať už tě to nezlobí.
@fatal_error Zaváděla jsem, při polykání se mi motala hlava.. měla jsem 2-2-2 do 12. týdne, jsou to malý kuličky, dalo se to zvládnout 🙂
@fatal_error 🙂 neni to prijemne, uznavam 🙂 ucinek zavadeneho a polykaneho Utrigestanu je stejny, zalezi tedy pouze na preferenci klienta 🙂 drzim pesti, at je lepe.
Ehm, takze tohle jsem nasla, no tyvole :(
Crinone vaginal gel
The gel stays in your vagina for several days and you may get a beige to brownish clumpy or cloudy white discharge during this time. This discharge can cause irritation, pain or swelling of the vagina, but this is nothing to worry about.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@fatal_error To spíš vypadá na nějaký probíhající zánět. Měla jsem Crinone při prvním těhotenství, odcházel v podobě bílých kousků, ale měla jsem dost často mykózy. Při druhém jsem si nechala nasadit Utrogestan a problémy nebyly.