Hezký večer, dnes jsme byli na screeningu v prvním trimestru, paní doktorka nám řekla pohlaví s jistotou 90%, nicméně prý už se takhle jednou sekla, tak by mě, čistě ze zvědavosti, zajímalo, co myslíte vy? Mě to podle toho co jsem na internetu vyčetla sedí s paní doktorkou, ale víte jak, sem baba zvědavá 🙂
Rýpalky, prosím, nevyjadřujte se. Otevírám diskuzi vyloženě pro zábavu a zajímavost, jsem si opravdu vědoma toho, že mi na internetu, pohlaví dítka 100% neurčí. 🙂 díky
@pellullinka holčička. Co rekla doktorka?
@tasimia to napíšu, jen počkám ještě na další komentáře 🙂
@pellullinka holčička
@pellullinka Já tipuju kluka...
Taky bych řekla že kluk 🙊😀
Z fotky z profilu se to nedá poznat. Nemáš přímo ultrazvuk dolních partií? 🙂 Nám doktor vyfotil přímo genitálie.
@petaov právěže se to dá poznat 🙂
takhle to poznala i doktorka, pak mrkla zespodu mezi nožky a ještě si to jakoby potvrdila, ale v 1.trimestru se to poznává právě podle fotky z profilu 🙂
@martina_cz díky, přesně tuhle fotku sem sem chtěla dát, to jen k tématu, že se pohlaví nedá poznat z profilu. Vid, že je to jasná pipka :D ♥
tak paní doktorka říkala, že to bude na těch 90% holčička
@pellullinka určitě holka, u nás si dr nebyl jistý ale mě bylo podle fotek jasné že to bude spíš holčička a v 15tt ni to potvrdil a teď na 3.screeningu nám ji krásně ukázala 😄
@pellullinka holka, to poznam i já a to většinou na utz nerozeznam ani hlavu 😀
@pellullinka
tipuju transgendera
@zelenaesmolda 😂 diky, cekala jsem, kdo bude natolik jednoduchy a vyjadri se podobnym zpusobem. Gratuluju, vyhravas zlateho bludistaka 😘
@kelerub no, snazim se, ale ja myslim, ze je to fakt jisty. Tim, ze to vidim i ja 😂 ale vim, ze se to muze zvrtnout... diky
@gruyerre 🤘 tak snad
@pellullinka
no vidis,ja si zase myslim,ze jednodussi je clovek,ktery strka na net foto sveho ultrazvuku a ceka,ze mu laici bez lekarskeho vzdelani reknou,co je na obrazku.Obcas to nepozna ani doktor.Takze ja mam mozna zlateho bludistaka,zato ty vyhravas platinoveho 🙂
Navic je vsem uplne jedno jestli budes mit holku nebo kluka.
@zelenaesmolda kdybys cetla muj dotaz, mozna bys pochopila, ze necekam, ze mi tu nekde rekne pohlavi 🙂 takze ani cist neumis, dalsi bod.
A prave nechapu, kdyz je ti to jedno, pro se vysilujes a reagujes... starej se o sve a bude vse v pohode 🤘
@zelenaesmolda ty jednoznačně vedeš... kdyby se udílela cena za nejchytřejší ze všech chytrých, tak budeš jasná jednička, jako vždy všude a ve všem.. docela by mě zajímalo, jestli jsi tak úspěšná i v osobním životě nebo si to jen kompenzujes tady 👏👏👏🤔🤟🤟?
@pellullinka za mě taky jednoznačná holčička 🙂
@pellullinka
ano,to jsem cetla.a porad nechapu proc mas potrebu cpat na net fotky tveho ultrazvuku?kazdemu je to u zadele,u vytrzeni je z toho treba tvoje rodina a pratele ale ver tomu,ze cizim lidem na netu je to fakt sumak...
@miaelle90
no,tady na MK kdy vetsina uzivatelek klade tak debilni dotazy je prumerne inteligentni clovek opravdu jeden z tech chytrejsich 🙂
@miaelle90 myslim, ze vysvetlovat nekomu, ze na materskem a rodicovskem serveru je zcela normalni vkladat fotky ultrazvuku, tehotenskych testu atd. ;) je zbytecne, holt, ne vsichni, maji to stesti, ze pochopi smysl takovych stranek. Budme v klidu.
@pellullinka Vypadá to na holčičku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pellullinka podle mne holčička 😊