Ahoj, berete někdo ještě k Femibionu 1 nějaké minerály - hořčík, zinek..? Koukala jsem, že ty ve složení nejsou. Díky moc!
Ja mam jen ten femibion bez pestre stravy😂😂😂😂😂🤷🤷🤷🤷zdrava strava tomu mimu mrnousovi nejak nejede...ale nad horcikem sem taky uz premyslela obcas mi lehce tvrdne brisko...
No Femibion je komplexní a proto se k němu krom pestré stravy brát nemá nic dalšího 🙂 a jo taky mi ta pestrá strava od začátku těhotenství přestala chutnat :D je to malé vymyslo :D
@mishkati me prave taky. Brala jsem ho ze je tam vse, ale pak jsem cetla, ze je velmi dulezite prijimat i dostatek vapniku, horciku,zinku a selenu. Selen femibion obsahuje, vapniku budu mit dost z potravin, ale horcik a zinek pravdepodobne ne. Nechci to nejak moc resit, jen me prave zajimalo, jestli nekomu rovnou lekar nerekl, at si pripdne doplni jeste tyto.
@fffffff1 tak hořčík mi dala lekarnice zvlášť, navíc ho potrebuju i mimo těhotenství, nejlepší je pro mě Magnosolv na předpis a z lékárny na doporučení lékaře i lekarnice magnesii lactici od glenmarku 🙂 a pravda, teď na to koukám a fakt vápník tam není :O ale toho se nebojím, ve vším nechutenství jím zrovna hodně potravin bohatých na vápník,asi si tělo říká samo... ale divné, že tam není když je to údajně základ do těhotenství :O
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@fffffff1 Neberu nic k tomu. Mám Femibion a pestrou stravu.