Ahoj, nemáte někdo podobný zážitek? Utz zcela ok, ale papp-a 0,1 ve 12tt. Riziko DS 1:55. Nizke pappa muze mit za dusledek rustove vady nebo samovolny potrat. chci vedet zda mel neldo takhle brutalne nizke a presto donosil zdrave mimco. Budu vam vdecna. Odber placent. klku nebyl mozny kvuli poloze, do 16.tt nevydrzim na plodovku takze jsme si zaplatili neinvazivni (z krve), ale stejne to trva 10 dni :( mam docela uz strach i o sebe, uplne mi z toho hrabe, nedokazu myslet na nic jineho, chytam hysteraky a hlavou se mi honi same katastrofy. Diky za vase pribehy.
1:55 je méně než 2%. Tak není potřeba panikařit příliš. Opravdu to není zase tak vysoká pravděpodobnost.
@marketa1218 Děkuji ♥️♥️♥️ to je skvělá zpráva. měla jsi riziko na DS nebo proc ten test?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já už si přesně nepamatuji hodnotu, ale byla také nízká. Utz v pořádku, ale hodilo mě to do rizika. Také jsem si zaplatila Panorama test z krve, pro mě horší, že na poprvé se jim to ani nepovedlo vyhodnotit pro nízkou fraktaci. Pícham si clexan, takže ten jsem musela vysadit a za pár dní odběry znova. To už se naštěstí vyhodnotit povedlo. Dneska jsem 34tt a čekám zdravou holčičku. Hodně štěstí!