Embryo v děloze odpovídá víc týdnům, než v kolika jsem

svjetlana
22. led 2015

Dobrý den, mám otázku ohledně těhotenství....Mám pozitivní testy od 14.1. 2015, PM byla 20.12.2014. V pondělí krev HCG necelých 400, dnes těhu test silné-výrazné // a dnes sono, ale MUDr. řekl, že v děloze vidí něco, ale je to větší než by mělo, odpovídá 6.tt což nejsem ještě ☹ A u vejcovodu také vidí něco, ale zatím to nevypadá na mimoděložní těhotenství, jelikož není rozšířený vejcovod, údajně žluté tělísko? Vzal mi opět krev na HCG. Chci se zeptat, má někdo zkušenost s tím, že by embryo bylo větší než by v tt měl být? A čím tom může být? Já myslím, že těhu jistě jsem....

xppx
22. led 2015

zkusenosti nemam, ale mohla byt ovulace proste drive a nebo si byla uz tehotna pred posledni ms?... spousto holek ma ms a uz sou tehotne 🙂 urcite nestresuj, lepsi vetsi mimi nez mensi 🙂

eloana
22. led 2015

ja mela ms a byla jsem tehotna...kdybych si nedelala test pred ms ,tak ani nevim a brala bych to, ze jsem to normalne mela..... a zjistila bych to asi az dalsi mesic......takto jsme to teda vedela a jelikoz carka silila,tak bylo jasne,ze se mimco udrzelo

radushka1
22. led 2015

A víš kolik jsi přesně? Protože podle MS jsi 4+5 , což je konec 5. týdne, tak utz klidně může ukázat 6. tt velikostí např o 3 dny větší být může, ono to takhle v počátku ještě není až tak přesné. A po zkušenosti, byla jsem 2 dny po sobě u 2 různých lékařů na utz a rozdíl naměřen 5 dní... pochybuji, že plod za den udělá takový skok 😉

teenyel
22. led 2015

UTZ může mít odchylku, jde tam o každý kousíček, jak to změří. Mě na začátku naopak vycházelo o necelý týden méně, tak jsem měla trošku strach, ale už jsme to průběhem času dohnali 😉 takže držím palce, ať je vše v pořádku 🙂

klaaaara
22. led 2015

Já byla na kontrole 6+3 a gestační váček odpovídal 7+0, takže také větší. Pak jsem byla na kontrole 7+5 a dle ult 7+3, takže zase o dva dny menší. Ted to měření je velice nepřesné to ti měl dr říct. Takže si počkej na další kontrolu až bude plod a změří jeho. Ale lepší větší jak menší.

cervenec
22. led 2015

Mela jsem to naopak,o 5 dnu mladší než podle poslední ms,ale ja jsem měřila bt věděla,že ovulace byla o tech 5dnu později😉tudíž bylo i srdicko později a ja jsem byla týden do dalsi kontroly hrozne nervozni☹držím pěsti ať je všechno tak jak má🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru