Dutinka bez plodu, cca 6+2tt. Někdo podobně a bylo vše v pořádku?

27. čer 2023

Holky, asi potřebuju nalít optimismus do žíl nebo postavit nohama na zem, smiřuju se s tím, že to nevyšlo.
Pozitivní ovutest 26.5. + sex v tento den, předpokládám, že oplodnění nastalo 28.5.
22.6. kontrola, malá dutinka, prázdná. HCG 1910, nevolnost
27.6. kontrola, dutinka větší, prázdná. Výsledek HCG bude zítra. Prsa nebolí, jsou jen nafouklá, nevolnost není.
Od 22.6. špiním, sice ne moc, ale špiním.
Paní doktorka je spíše skeptická a já se děsím druhé revize :(
Máme 2leté dítě po IVF, díky němuž jsem se ještě nezbláznila 🙂
Je tu někdo, komu pomohl zázrak? 🙂
Potřebuju do zítřka při čekání na HCG trošku povzbudit 🙂

misha31
27. čer 2023

Jako tohle je proste bud anebo. Mimi se urcite jeste muze objevit, cetla jsem uz podobne "scenare" se stastnym koncem.
Ale lepsi je vzdy pocitat s nejhorsim. Nekdy se stane, ze dojde k nejake chybe pri oplodneni a udela se dutinka bez mimi, hcg ale roste a telo si mysli, ze je tehotne.
Hodnota hcg by tedy mela byt aspon 8000 - i tak bych ale poprosila zase o co nejdrivejsi ultrazvuk, klidne jako samoplatce, kdyby slo.
Drzim pesticky

autor
27. čer 2023

Paní doktorka říkala, že pokud to bude pod 5000, tak už šance není, ano, že by to mělo být 8-9000. Uvidíme. Přešly mě ale totálně všechny příznaky, stále špiním a prsa nebolí, břicho se vyfouklo. Je to jasné, je to ANEBO. Už jsem si to obulela a teď čekám, kdy to přijde. Pokud to nepřijde, 10.7. kontrola, 12.7. revize.

mydlova
27. čer 2023

Ja jsem 5+6 měla prázdnou dutinou. A teď tu běhá 🙂 držím palce 😉

misha31
27. čer 2023

Ty priznaky bych nehrotila, psychika dokaze udelat fakt hodne. Ted nezbyva nic jineho nez cekat a verit. Ale jinak pokud by se HCG dokonce snizovalo, tak bych s revizi nesouhlasila, pockala bych, zda si telo neporadi. Samozrejme po konzultaci s dr

autor
27. čer 2023

@misha31 Nene, to je jen můj úsudek, jednotky zjistím až zítra.

autor
27. čer 2023

Holky, děkuju za vaše slova. Jsem ráda, že jsem sem dotaz vznesla. Jsem smířená se vším, už teď si ale říkám, sakra, zase ztratíme další 3 měsíce.. a nemládnem. Ale.. máme doma jednoho Úžasňáka, zázrak 🙂 Takže i kdyby zůstal nakonec sám, prostě bychom to přežili :D

autor
27. čer 2023

@mydlova jéé, děkuju 🙂) Já jsem ASI 6+2, no

autor
27. čer 2023

@mydlova ještě se zeptám - ale asi to bylo bez špinění, že? A příznaky jsi měla?

autor
27. čer 2023

Holky, já vím, že je to 50:50, jen potřebuju přežít do zítřejšího výsledku HCG a pak do toho 10.7. Jedu dneska na vlnách nahoru a dolů.. jsem si vědoma všeho, přesto ty pochybnosti - třeba to ještě dopadne dobře... mě občas napadají. 🙂 No, uvidíme. 🙂 Děkuju.

mydlova
27. čer 2023

2x jsem byla těhotná a u obou těhotenství jsem cely první trimestr spinila, při druhem i docela dost zakrvacela. Příznaky jsme měla takové jako bych měla každy moment dostat měsicky. No a 2 zdravé děti mam. Užívala jsem utrogestan. Začátky jsou vždy 50/50. Kdybys začala krvacet tak určitě bez na pohotovost. Určitě mi průběžně piš co a jak 🙂

laiila
29. čer 2023

Ahoj, tak jak si dopadla?

vlasta91
2. črc 2023

Ahoj holky, zrovna si procházím obdobím,které se vztahuje na toto téma. V pátek jsem byla na UTZ 6+5 a DR mi řekla,že vidí pouze gestační váček bez plodu a že se nejspíš jedná o Anembryolu. Další kontrolu mám až za 17 dní a to čekání je fakt nekonečné. Můžete se podělit o zkušenosti,která jste zažila? Hlavně mě zajímají vaše pocity? Já mám totiž normálně těhotenské příznaky. Vetší/nateklá prsa, únava,ale hlavně neustálý hlad. Proto mi to hlava nebere a nedokážu myslet na nic jiného. Děkuji za odpovědi. Hezkou neděli. Vlasta

autor
2. črc 2023

Holky, HCG bylo nízké, jen 4000 jednotek (mělo být 8-9000), začla jsem špinit ještě více, těhotenské příznaky vymizely. Od dalšího dne po UTZ jsem začla krvácet a krvácím dále. Už jsem si to obrečela, na druhou stranu si říkám, nebylo tam mimčo, takže šlo jen o těšení, a dostala jsem se z toho v podstatě rychle, až jsem byla sama ze sebe překvapená. Splasklo mi břicho, což je dost zvláštní vzhledem k tomu, že to byl opravdu počátek a ne třeba 4. měsíc. Máme s manželem naplánován další postup 🙂 a věřím, že to bude větší jistota a že to tentokrát vyjde. 🙂

autor
2. črc 2023

@vlasta91 Držím palce, ať to vyjde. 🙂 To čekání je na palici.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru