Dobry den je mi 20 let a měla jsem nechráněný styk 16.11 od ty doby mám pocit nafouknuteho břicha bolesti v podbrišku skoro pořad jsem hodně unavena mám více hlad chutě na nějaké jidlo. Jsem celkem silná kuřácké a od ty doby ani skoro nekourim a chovam se celkem jinak než normalne ve středu jsem si delala těhu test facelle a byl tam úplně nepatrný dušík další jsem si dělala v pátek a tam už byla čárka videt o hodně lepe další dnes rano kde taky čárka byla teochu videt ale jiny test mi těhotenství neprokáže je to možné ? Mohla bych být těhotná zítra se chci objednat na gyndu ale chtěla jsem se takhle alespoň s někým poradit. Jen Facelle test mi ukaze druhou slabší čárku. Dekuju předem za rady
Kup jiný test. Tenhle mi ukazoval pravidelně falešný //. Ale ne duchy, vyloženě čáry.
jj koupit jinej test, bud dr max nebo mamatest s citlivostí 10
Nemam zkusenost, jen dodam, ze v ramci zachovani zdravi potencialniho ditete by bylo vhodne prestat kourit alespon dokud si nebudes jista, jestli opravdu tehotna nejsi.
@kyselalimetka ano delala jsem si i cleanblue ale taky nic tam jsem si řekla ze je to tím ze to má citlivost až 25. Jediný facelle udělalo malého ducha a v pátek už silil a dnes byl taky videt . Mamatest jsem si delala dnes a nic jsem z toho celkem zmatená už. Nevím jestli jsem blazen nebo je to opravdu videt. Osobně mám trochu rozhazeny ciklus ale osobně se citim tehotně jsem jiná
@krupka3 nekourim ani nepiju dokud si nebudu jistá to je samozrejmost.
@barborakov Zpoždění už máte?
@barborakov pokud jjny test ne a jen twnhle co ukazuje falešný, věřila bych těm ostatním,...
@barborakov Jestli test silil, pravdepodobne to nebude falesny duch... pokud mas moznost, rano si nekam curni prvni ranni moc, a pak skoc do lekarny pro GS Mamatest, je spolehlivy a desitka, ukazuje uz cca 8 dni po oplodneni prvniho malinkeho ducha, pak kazdy den o neco sili.
@jjasmina mám nepravidelnou menstruaci ale podle 28 ciklu už mám teď jeden den zpoždění.
@krupka3 ve středu jsem musela opravdu hodně ducha hledat ale něco tam bylo v pátek už byl videt viz foto a dneska taky byl videt takže nějaký progres vidim a u intimed testu který jsem ze zoufalstvi na nej nějak nekoukala a nechala ležet tak jsem taky malý duch videla. Testy dělám vždy z ranni moči. Mám objednané 3 testy v lékárně mezi nimi je i mamatest ale ne v podobě jen papírku.
@barborakov Je jedno v jake podobe, on je stejne spolehlivy ve vsech podobach 🙂 Z meho pohledu jsi pravdepodobne tehotna, kazdopadne jeste vydrz jak dopadnou testy a k dr se vetsinou pro potvrzeni chodi cca v 7tt, v te dobe uz zarodku bije srdicko, pripadne je poznat, pokud neco neni v poradku.
Doplním @krupka3, že kdyby to nebylo těhotenství chtěné, je lepší se na gynekologa obrátit co nejdříve. Může těhotenství potvrdit i z krve. (Neberte, prosím, tuto poznámku nijak negativně. V životě se dějí různé věci.)
@krupka3 hrozně moc bych chtěla aby to byla pravda a já byla těhotná. Mamatest mi vůbec nevyšel. Zítra rano si budu dělat znova mamatest a facelle a poté zavolam ke gynekoložce protože už mě zabijí tohle čekání a stále testování chtěla bych aby to but potvrdila a nebo vyvrátila.
@kyselalimetka v pořádku chapu to jen málo která 20 léta chce miminko ano nebylo to plánované ale když se stalo tak už bych si to prala. A verim ze když se něco stane má to svůj duvod a vždy se to stane v tu nejlepsi chvilku aby vám to změnilo život
@barborakov Ono hodně záleží , kdy byla ovulace no, mě test ukázal těhu už před ms a to jsem si ho nedělala ani ráno
@jjasmina ovulace vůbec nevím kdy byla .
@lilian2111 tak mne tento krasne ukazal tehu,jedine,ze by dcera byla falesna😱😀
@barborakov Barunko, nedelej si ty testy 10x za den. jednak stresujes sama sebe a za druhe zbytecne utracis. Kup si jednoduse mama test nebo treba časny od livsane a testuj ob den nebo alespon vydrz jeden test za den. I kdyby jsi vazne tehotna byla a miminko si chces nechat tak dr na ultrazvuku nic v tuto dobu nemusi ani nic videt. Dr objednava 7-9tt a me doporuceni zni driv ani nechod i kdyby dr rekl joo prijdte, do 6tt casto nebije ani srdicko a to teprve stresuje! Dr si me zval co par dnu (Zazila jsem)
Ja treba mela negativni test, dokonce i MS (21.9)
Par dni pred dalsi MS jsem si delala test a byly tam dve dalnice, objednana jsem byla na 9tt (8+2 dle MS)a ono se zjistilo ze jsem tehotna uz 12tt. (11+5) Takze ovulace byla na konci cyklu k 26.8. takze ani 10testu by ani nezachytilo tehotenstvi v dobe skutecne MS
Veř tomu nebo ne, kazda stresuje kdyz vidi dušíka a to i když sílí. Pak se stresuje pred prvni návštěvou dr jestli bije srdicko. Pak jestli dopadne dobře screening (test vyvojovych vad) no a takhle se stresuje uplne cele těhotenství a cekani na dalsi navstevu (4-6tydnu je nekonecne)
Stresujes pak vlastne uz cely zivot a hlavne po narozeni miminka..
@barborakov Ja tomu rozumim, jenze ta doktorka tam tak brzy nic neuvidi a nic nepotvrdi. Jen v tobe zaseje dalsi seminko, ze neco neni ok, kdyz nic nevidela. Idealni je mit testy jedne znacky, a temi testovat kazdy den nebo kazdy druhy, treti den (jak kdo chce) a sledovat ten vyvoj. Pokud carka sili, je jasne, ze se v tele neco deje. Velka spousta tehotenstvi ale jeste v takovem zacatku odejde, takze je opravdu dobre vyckat cca do 7tt a pak jit "s jistototu" na potvrzeni. I pak je jeste nekolik tydnu vyssi sance, ze to to tehotenstvi stejne nezvladne, ale pokud dr uvidi bijici srdicko miminka, je to uz mene pravdepodobne. Pokud chces potvrzeni, zaplati si v laboratori krevni testy na hcg, stoji to kolem 200,-, a pokud bude prvni odber na hcg pozitivni, dela se behem par dni jeste druhy, ktery potvrdi, jestli hcg roste a tehotenstvi prosperuje. To je takhle v zacatku nejspolehlivejsi moznost.
@katka_nedo 😂😂 no mě jen tuten děla duchy
@barborakov Ahojky a ten Clearblue jsi si delala ten digitalni? Me vzdy ukazal bud ten a nebo mama test 🙂 a Clearblue mi prijde hodne spolehlivy ukazal mi uz 1-2tt takze pokud ti vysel ten negativni asi bych se priklanela k tomu ze ne. Kazdopadne v tomto pripade bych si asi zasla k dr na krev 🙂 HCG spolehlive urci 🙂
@barcachejn k jakému lékaři si mám říct o odebrání krve na hcg?
@barborakov To už by jsi od 16.11 měla na testech dálnice... ☹️
@barborakov gynekolog 🙂
@barborakov Hele,pokud byl sex 16.11. a test dnesni vypada takto,tak bych tomu moc sanci nedavala 🤔
Já tam něco málo vidím ale asi ryska,jak píší holky výše,od 16.11 by tam byly opravdu už jasné čárky i z naředěné moči
K doktorce jsem obejednana na 19.12. Už mám pocit ze blaznim. Ještě mě napadlo si koupit ovulacni test ze ten by to mohl udělat více ale nevím.
@barborakov proč ovulační test? Pokud nemužete vydržet, tak já si byla na odběru jako samoplátce, druhej den vysledek a je to jistota
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Testy jsou různě citlivé, takže je určitě možné, že jeden už ukáže ducha, kterého druhý nezachytí. Sama jsem ze zvědavosti testovala několika testy najednou a nejcitlivější mi přišel růžový z lékárny Dr. Max (jejich privátní značka) – třeba to pomůže.
Jinak na gynekologii mohou těhotenství potvrdit velmi spolehlivě z krve.