Holky taky mate tak velka briska u druheho tehotenstvi ? Uplne me to desi jak rychle vyrostlo .. Vahove jsem stale stene , jim stejne a brisko strasne vykouklo
Já jsem tedy zatím 5+0, ráno dobrý, odpoledne trochu zvednuté a večer jsem jako balón 😂 u prvního mi břicho vykouklo až ve 20tt, tak jsem zvědavá, ale u prvního jsem též byla tak do 8-10tt nafouklá pak jako když utne a až v tom 20-22tt to bříško začalo vypadat těhotně 😂
V prvním těhotenství jsem si koupila těhotenské rifle ve 20 týdnu, v druhém už ve 12 :D
ono si to bříško pamatuje a roste rychleji:D
Teď u druhého mám také větší břicho a na kamarádce celá vesnice věděla že je těhotná a nikdo nechápal proč to tají byla ve 2 měsíci 🙂
@lzii ja mela taky velky bricho od 6tt, ted jsem 12tt s druhym prckem a splasklo 😂. U prvniho tehotenstvi vykouklo az v 6.mesici, do ty doby nikdo nic netusil 🙂
Moc Dík za reakce a zkušenosti všem. Je to až neuvěřitelné jak to bříško leze tak brzy 😀😀🌺 ale hlavně že leze a je vše ok
Tak tak... První trhu na me do 20tt nikdo nepoznal, v práci mi ani nevěřili ;) další byla znát už v 8 týdnu. At bříška rostou a miminko jsou zdravi;)
Tiež to už neutajím, som v 8tt, druhé tehotenstvo. Už nosím aj tehotenské nohavice, inak to už nešlo.
Po dvou detech mam brisko take a tehotna nejsem...😊
Jsem podruhé těhotná po 13 letech a teď v 8tt mám břicho jako kdysi skoro v půlce těhu.
@lavender21 já už si taky pořídila, taky 8tt
od druhého těhotenství musím nosit těhugatě od cca 8tt 🙂 vždycky mi břicho vyleze hrozně brzo, no holt už je to tělo použitý 😉 Nejstarší tam těm mladším hezky vytahají veliké pokojíčky.
Já mám bříško jak ve 4.-5.m , jsem také podruhé těhotná. Takže jsem hubená,malá a pupajz mám teda šílenej 😂 Takže my to ani netajime,protože to na mě opět každý poznal😊
Už s Oliverkem to na mě každý poznal hned podle bříška... jsem 8.tt
@zofinecka ted jste me uklidnila, cekam sice prvni, koncim 21tt a jsem totalne plocha, v praci si vsichni mysli, ze jsem to sotva zjistils, tak se o tom nemluvi, doma se mi smejou, kdo to decko za me nosi a to jsem hubena a ze to na me bude videt hned...mno je, ale jen po velke namaze se trosku vykuli... Zatim 3 kg dole, uz nehubnu ale ani nepribiram😀
Zítra začínám 10tt a mám bříško jaké jsem měla u prvního někdy kolem 16-18tt - říkala jsem si že to bude nejspíše tím že před prvním jsem byla hodně fyzicky aktivní a měla jsem hodně posílené břicho, teď jsme to cvičení flákala a mám povolené břišní svalstvo ... taky mi okamžitě vyrostly prsa skoro o 2 velikosti ( u prvního až někdy těsně před porodem) - to je fakt poznat na první pohled, ale je to teda mazec - do práce nosím volné trička a stejně se mně už pár lidí ptalo jestli čekáme, hlavně ty prsa se blbě schovávají 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jj, ja som mala pocit, že vyrástlo hneď ako došlo ku spojeniu vajíčka so spermiou 😂