Dobry den. Mam takovy divny dotaz. Jsem v 10+5tt a mam dost silny zluty vytok s cucky. Doktor mi delal vyter, ale nic mi nerekl, jen napsal ze mam skobovity vytok. Uz jste se s tim nektera setkala ? Dekuji za odpoved.
Bývá to opravdu normální. Pokud je to hodně nepříjemné, doporučuji koupit vaginální probiotika, mně hodně pomáhají, v těhotenství neškodné.
Doktor ti rekl, ze je to ok, a ty se potrebujes preptat na socialni siti, jestli ma ten doktor pravdu? 😀
Pokud tě nic nesvědí, nepálí tak si myslím, že je všechno ok. Myslím si, že pokud ten výtok lékař viděl, tak většinou asi už pozná zda-li je to ok a nebo ne. Já mám jednou bílý výtok a den na to lehce nažloutlý (ale je to vidět až na kalhotkách). Jelikož mě nic nebolí a nic nezapáchá, tak jsem to nijak neřešila. 😊
A výsledky kultivace už máš? Předpokládám, že podle nich bude doktor postupovat dál. Buď to bude ok, nebo nasadí léčbu, pokud to těhotenství umožní.
Pokud tě nic nesvědí, nepálí , tak je to v normě a v 1. trimestru se to neřeší( tak mi to řekla moje dr). Moje dr mi dala něco až ve 2. trimestru, ale stejně to nepomohlo, pomohl až porod, celé těhu prostě intimky.
@krupka3 pokud se vam takovy dotaz nelibi, nekomentujte. Je tu plno dalsich dotazu, kde se maminky chteji presvedcit ze opravdu to nic neni. Dekuji
@vineta za 14 dni budou vysledky.
Aha, tak vyčkat na výsledky. Výtok obecně je v těhotenství normální, ale pokud má nějaké nestandardní znaky, jako třeba barvu, je lepší udělat kultivaci a případně doktor dle toho zváží léčbu. Já teď zrovna jsem přeléčovaná, také se mi to nezdálo a opravdu v kultivaci cosi vyšlo. Tak držím palce, ať to máš ok
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, já mám výtok od začátku těhotenství a bylo mi řečeno že je to normální. Zatím je vše ok a nic jsem na to nedostala tak asi je to fakt normální 🙂