Ahoj, prosím najde se tu někdo, kdo měl též před těhotenstvím nasazen Dostinex a jak dlouho ho pak užíval? Byla jsem dnes na Endokrinologii, měla jsem tam kontrolu atd a lékařka mi řekla, ať dále užívám čtvrt tablety, jsem 9.tt těhotenství. Tak jsem pak volala do centra a tam mi řekli, ať to vysadím, tak teď co. Jsem docela zoufalá, na Endokrinologii mají do 20.7. dovolenou.
@lavender21 nasadili mi ho na endokrinologii, ale měla jsem tam jít před umělým oplodněním, pac jsem měla vysoký prolaktin v těle, tak mi to dávali do kupy a teď jsem už 9.tt.
@verunkadar ja by som sa asi predsalen riadila doktormi v centre, ktorí vraveli vysadiť. Prečítala som si odbornú informáciu o lieku a vyslovene tam píše, že pokiaľ je potvrdené tehotenstvo liek sa má vysadiť. Nemyslím si teda že lekár (ten endokrinológ) môže vedieť o tomto lieku viac ako ten čo liek vyrába, skúšal a registroval. Neriskovala by som užívanie v tehotenstve...
nejak neublizi, ale taky mi Dr. endokrinoloska rekla pri potvrzeni tehu vysadit...a i kdybych delsi dobu nevedel aze jsem tehu ze neva, ale jak potvrdivysadit ...
@janapetrvalska já jsem si teď psala s jednou lékařkou z Brna a psala jsem ji můj případ a ona mi napsala, ať to beru, tak jak na endokrinologii řekli, dvě lékařky ať tu čtvrt tablety beru a jedna, ať vysadím. Že by mohlo dojít k potratu, kdybych vysadila, a že to není teratogenní, že by ten Dostinex neměl nějak plodu ublížit. Tak jsem byla na vážkách, ale budu jim věřit.
@verunkadar jasné, držím palce nech sa drobčekovi darí 😉
tak dr vi co delaji, a pokazde muze byt jiny duvod, ja ma kvuli zvysenemu prolaktinu blokaci ovulace
@janapetrvalska no na Endokrinologii mi přišlo, že nevědí, jedna říká tohle, druhá tohle , třetí souhlasila s první, volám do centra, oni řeknou, že vysadit. Tak pak at si člověk vybere.
@verunkadar to je slozite, clovek nechce vypadat jak hysterka ale ... treba me gyndarka vylekala ze pri tehu nemuzu brat na tlak concor, ze je lepsidopegyt, a kardiolog mi zas vysvetlil, ze muzu ale at zbytecne neplasime ze az budu tehu ze zkusime vysadit, bo v tehu na zacatku jde tlak prave dolu.. a to moje gyndarka nemohla moc skousnout .. nevim jak poradit , podle me jsem se nesetkala ze by v tehu mel nejak dlouhodobe zustat ..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@verunkadar ja som ho mala nasadený gynekológom z centra asistovanej reprodukcie a hneď ako mi potvrdili tehotenstvo som ho mala vysadiť... A kto ti ho nasadil?