Do kdy jste měly těhotenské nevolnosti?

merilinka
12. srp 2014

Ahojky holky,,,prosím ,do kdy jste měly nevolnosti,,jsem 10 + 1,od 5 tt mi bylo hoodně špatně,úplně nepoužitelná jsem byla a od včera nic... Na jednu stranu parádička,můžu jíst co chci,čistit si zuby normálně.. 😅 jen se děsím,že to odešlo tak rychle...jestli je všechno v pořádku,,,je to normální,,,píší,že to trvá celý první trimestr,,,jasné,že to má každý jinak,,,ale znepokojuje mě to 😒 . jak jste to měly vy? 😵

gepe
12. srp 2014

Bud rada 🙂 pokud nemas jine problemy, tak by to melo byt ok. Ja je mela do necelyho 24tt. 😀 a taky presly v podstate ze dne na den.

faminka
12. srp 2014

Urcite to ma kazdy jinak - jsou holky, co nevi, ze jsou tehotny a jiny, co se problijou do 6. mesice! Vubec bych se tim neznepokojovala, uzivej si, ze je ti dobre.... me bylo zle tak do 15. Tydne... a to jsem fakt blila i ze vzduchu... a co jsem vypozorovala, ze je vubec nejhorsi - srovnavat se po internetu 😀 kazda jsme nejaka a kazda jsme jina, tak se soustred na sebe a vubec nemej nervy, ze dalsich 5 to melo jinak 🙂

merilinka
autor
12. srp 2014

Holky děkuju!! 😵

agneszka
12. srp 2014

Já blila pravidelně večer co večer do 20 týdne..nyní jen občas. Prý to u dvojčat bývá více. Ovšem nepoužitelná jsem byla nejpreve díky blití ,nyní už kvůli stoupající váze a přibývající únavě. Funím jak malý vepř,stačí umýt nádobí. 😀 Ale co bychom pro ty naše miminečka vymodlené neudělaly a nevydržely.
Přeji aby ti bylo brzy lépe. 🙂

evulina77
12. srp 2014

mě bylo tohle těhotenství špatně zhruba od 5. týdne do asi 9. týdne, pak to přestalo z hodiny na hodinu. Neboj, to je v pohodě, taky se to může vrátit. Užívej si toho, že je ti dobře a nemysli na špatný věci, stejně to neovlivníš. Určitě bude ale všechno v pořádku!!!!!!!!!!!!

merilinka
autor
12. srp 2014

Já vím,že se to ovlivnit nedá,jen ta psychika pitomá a to si myslím,že jsem jinak silná v kritických situacích.. Jen v tom těhotenství to nějak nezvládám,,,ty hormony 😀 . Máme dvě dětičky(8 a 5)..jen předtím jsem si užila,2x samovolný potrat ve 14 tt a 8 tt a pak dlouuuho nic,po 6 letech obě děti s pomocí lékařů,s tím,že normálně neotěhotním a ejhle,,zadařilo se,neplánovaně,nečekaně,ale šíleně šťastně 😀 . tak se modlím,aby nad náma ti všichni svatí pomohli,,moc možností na mimi už nebude.. 😵

chateau
12. srp 2014

Ja jsem 9 tt a jeste jsem nezvracela ani jednou. Taky si rikam, jestli je vse OK, ale ono je to asi u kazdeho fakt individualni 🙂. Kazda bychom "chtela" to, co nemame 😀. Podle utz je mimous v poradku a jeste o tyden starsi. Neboj, urcite je vse v pohode, na nevolnosti uz budes treba jen vzpominat 🙂

keeshka
12. srp 2014

Já jsem trpěla nevolnostmi od 7tt do 15tt a přesně jak píšeš, zmizely ze dne na den. Najenou jsem mohla normálně snídat, jen večer by bývalo potom hůře.
Je to fakt hodně individuální, šťastná to žena, které je dobře 🙂 a já si říkala, šťastná to žena, který se může vyzvracet. Já jsem právě nezvracela, ale bylo mi fakt 7 týdnů permanentně blbě. Takže bych se určitě netrápila tím, že mi nic není 😀

arnettacek
12. srp 2014

Mne tehotenske obtize zmizely z jednoho dne na druhy a to v 17tt. Tak jiste vse bude v poradku, jlavne se nestresuj

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru