Ahoj jolky,mate nekdo zkusenost s tim,ze byste nekdo denne spinil?Jsem v 6tt a temer od zacatku tehotenstvi denne spinim.Spis ruzovy vytok,nekdy trosku krve.Kdyz odpocivam je to lepsi, ale kdyz chvilku varim nebo uklizim,tak vzdy trochu zaspinim.Takze uz skoro 14dni.Na utz i hodnota hcg v poradku.Dekuju za odpovedi🙂
@hani1234
@gabcat Holky dekuju🙂U doktorky jsem byla v patek a vse vypada dobre.Rikala,ze zo muze byt tim,jak se tvori placenticka nebo i hormonalni krvaceni.Beru estrofem a utrogestan,jsem po ketu,takze mam vlastne umele navozeny cyklus.A jeste beru ascorutin.Tak to snad bude casem lepsi.Kdyby to bylo horsi,tak samozrejme na kontrolu pujdu,jinak az 9.1.,🙂
@belaminka Dekuju🙂 V pondeli jsem zase dost silne zakrvacela,tak jsem sla hnedv utery na kontrolu.Gestacni vacek vyrostl a uz byl videt i zloutkovy😊Vse krasne povyskocilo a pry nic spatneho tam neni.Tak taky nevim pricinu.Odpocivam a verim,ze to taky jednou konecne skonci.Ted jsem dle utz 6+3.
Taky by me zajimalo jak to dopadlo
@alik20 Neboj,urcite to bude dobre.Kazde tehotenstvi je jine.V tomhle tehotenstvi jsem taky cely prvni trimestr krvacela a mimi jsem uz temer donosila.Ver tomu,ze to dopadne dobre a bud silna.Neni to lehky,moc dobre to znam.Ale vzdycky jsem si rekl,ze co se ma stat se stane a je to pro tu situaci to nejlepsi.Drzim palce a myslim na Tebe!
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dailik Ahoj , doporučuji konzultovat s tvým lékařem . Ono to může i nemusí znamenat nic závažného. A nikdo z nás ti na dálku přes písmenka neřekne , jestli je to tak či tak ..
Já ze svých zkušenosti doporučuji určitě lékaře . Přeji, ať je vše v pořádku 😊