Dlouhodobé špinění v 1. trimestru

dailik
31. pro 2017

Ahoj jolky,mate nekdo zkusenost s tim,ze byste nekdo denne spinil?Jsem v 6tt a temer od zacatku tehotenstvi denne spinim.Spis ruzovy vytok,nekdy trosku krve.Kdyz odpocivam je to lepsi, ale kdyz chvilku varim nebo uklizim,tak vzdy trochu zaspinim.Takze uz skoro 14dni.Na utz i hodnota hcg v poradku.Dekuju za odpovedi🙂

hani1234
31. pro 2017

@dailik Ahoj , doporučuji konzultovat s tvým lékařem . Ono to může i nemusí znamenat nic závažného. A nikdo z nás ti na dálku přes písmenka neřekne , jestli je to tak či tak ..
Já ze svých zkušenosti doporučuji určitě lékaře . Přeji, ať je vše v pořádku 😊

gabcat
31. pro 2017

@dailik Zkušenost mám. Jak vidíš, dneska je píďalce 10 týdnů a je v pořádku ❤️ nemusí to nic znamenat, ale taky může. Bohužel ani doktoři ti neřeknou, jestli to dopadne dobře. Každopádně dají se nasadit určité podpůrné léky, takže doporučuju konzultovat.

dailik
autor
31. pro 2017

@hani1234
@gabcat Holky dekuju🙂U doktorky jsem byla v patek a vse vypada dobre.Rikala,ze zo muze byt tim,jak se tvori placenticka nebo i hormonalni krvaceni.Beru estrofem a utrogestan,jsem po ketu,takze mam vlastne umele navozeny cyklus.A jeste beru ascorutin.Tak to snad bude casem lepsi.Kdyby to bylo horsi,tak samozrejme na kontrolu pujdu,jinak az 9.1.,🙂

belaminka
3. led 2018

@dailik Mám čerstvou zkušenost, špinění od 5. do 8. týdne v podstatě každý den (i jedno větší krvácení bylo), teď jsem v 10. a už mám 2 týdny naštěstí pokoj. Určitě se to i u tebe zlepší! Taky jsem brala utrogestan a doktor mi říkal, že to tak někdy je a chce to čas 🙂

dailik
autor
4. led 2018

@belaminka Dekuju🙂 V pondeli jsem zase dost silne zakrvacela,tak jsem sla hnedv utery na kontrolu.Gestacni vacek vyrostl a uz byl videt i zloutkovy😊Vse krasne povyskocilo a pry nic spatneho tam neni.Tak taky nevim pricinu.Odpocivam a verim,ze to taky jednou konecne skonci.Ted jsem dle utz 6+3.

misath17
16. únor 2020

@dailik mohu se zeptat jak to dopadlo?

alik20
6. pro 2020

Taky by me zajimalo jak to dopadlo

dailik
autor
6. pro 2020

@alik20 Nakonec jsem spinit prestala cca v 10.tydnu,ale ve 14.tydnu se vyvoj zastavil a o mimi jsem bohuzel prisla.Bylo to dost neprijemne a tezke.Ale zrovna ted jsem ve 36.tydnu a porod mam za par😊Takze ikdyz to jednou nevyjde,ma urcite smysl jt dal a zkusit to znovu.

alik20
6. pro 2020

@dailik aha tak ti drzim palce, no ja uz lezim v nemocnici s krvacenim, ted uz je to lepsi, tak uvidime, snad o mimi neprijdu 🙏

dailik
autor
7. pro 2020

@alik20 Neboj,urcite to bude dobre.Kazde tehotenstvi je jine.V tomhle tehotenstvi jsem taky cely prvni trimestr krvacela a mimi jsem uz temer donosila.Ver tomu,ze to dopadne dobre a bud silna.Neni to lehky,moc dobre to znam.Ale vzdycky jsem si rekl,ze co se ma stat se stane a je to pro tu situaci to nejlepsi.Drzim palce a myslim na Tebe!

alik20
7. pro 2020

@dailik moc dekuji ☺️ no ja s prvnim taky spinila a krvacela ale jen jednorazove a tyden asi spinila, ale tohle je uz s prestavkami 14 dni 🤦 jen lezim, uz je to na palici. A hlavne rizovy spineni a vcera krev

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru