Ahoj holky,
dnes mi určili termín porodu na 24.3.2018, vychází to tedy na berana. V mem okolí žádný beran není ale po přečtení charakteristiky se celkem děsím co bude😁. Nějaké zkušenosti???
Dekuji❤️
Jsou tvrdohlavi, ale jsou to zasadovi lide, velice pratelsti a uprimni. Nekdou pro tvrdpu pravdu daleko. Maji hajitelsky sklon. Ja jsem byk a ac taky rohata rozumim si s nima skvele. Mam spoustu pratel ve znameni beran a muzu rict ze jspu to stali a uprimni lide. Takze se neni ceho bat
Proste to bude tvrdohlave palicate dite 😂 jako vsichni berani, ktere znam... sama jsem beran a muzu tu tvrdohlavost potvrdit
Ja jsem narozena 1.4. a dle moji mamky na me beran sedi uplne, hlavne tvrdohlavost 😁
@schybolova už se vidím jak se dohadujeme v obchodě o lizatko, moje nervy 😂
Máme dceru berana a dost jsme spolu bojovali,než jsme prostě přišli jak na ni. Nyní už je to lepší,ale neříkám,že máme klid. Má prostě svoji hlavu a přes to nejede vlak. Musí se na ní přes domlouvání,spoustu věcí nechat na ní a vyloženě nenařizovat. Protože to se pak sekne a je konec. Prostě se s ní snažím na všem domluvit. Samozřejmě pokaždé to nejde a je po našem
@sebkova 😂 hele, kazde znameni ma nejake minus, to neovlivnis 😉
@sebkova Jako děti jsou paličatí a strašně tvrdohlaví. Stojí si za svou pravdou za každou cenu, i když je to zjevný nesmysl (např. "ta žlutá kostka je červená kulička"). Bohužel tyto postoje jim obvykle vydrží i do dospělosti a to je pak mazec. Osobně s beranama velmi špatně vycházím, zvlášť se ženama, protože nesnáším lidi, kteří prosazují nesmysly. 🙂 Ale to už je můj problém.
Jestli věříš na znamení, tak doporučuju malou knížečku od Kludské z cyklu "horoskop vašeho dítěte" - má to tam moc hezky popsaný - charakteristiky, na co se zaměřit, jak s ním jednat a na každým najde pozitiva. 🙂 https://www.knihydobrovsky.cz/files/thumbs/mod_... Případně ještě tahle je docela pěkná: https://www.cbdb.cz/books/105763.jpg
@sebkova Nic si z toho nedělej. Beran začíná až 21.3., klidně můžeš rodit o pár dnů dřív a máš rybu. 🙂 Každý rok je to trochu jinak, podrobněji si to můžeš najít tady: http://astrologie.najdise.cz/ A i kdyby ne, bude to tvoje dítě, takže kašli na charakteristiky. Jinak mě už napadá jen - tak jste si to měli udělat jindy. 😀 (Promiň, to byl pokus o vtip.)
@soleilll já zjistila ze jsem tehu nedávno, nějak si jednou udělal srandu a bylo po srande😂. Hlavně jsme byli pak v Řecku a já nic nevěděla seděla jsem tam a říkám mu tady tak hnusne vaří, ze všeho se mi chce zvracet😂. Dojeli jsme domu vysadila tabletky na oddálení, týden nic, druhy taky ne. Tak jsem šla pro test a byl pozitivní, šla jsem pro další a dohromady jsem si jich udělala pět 😂😂.
Můj syn je narozený 21.3. a je to síla teda. 🙂 Opravdu se v něm ta beraní hlava nezapře. Když mě doktor šil po porodu,tak mu říkám, "no a mám berana, toho jsem se bála" a on na to "já mám taky syna berana a nebojte, teď už je to dobrý, když už je mu 14". Tak mi jen potvrdil, že budu dlooouho bojovat s beraní povahou, když jim to doma trvalo 14 let 🙂 ..a teď čekám druhý, furt to nešlo a najednou mám zase termín porodu 20.3, takže pár dní přenášet a budu mít doma 2 berany + manžel býk = doslova vzteklý, rohatý a tvrdohlavý stádo. 🙂
Já mám syna taky berana jako je to mazec,ale spíš ta jeho tvrdohlavost jinak je to s ním super. Třeba záchvaty vzteku že by mi brečel v obchodě že chce tohle a tohle to neznám. Ale spíš mu něco řeknu a on si to musí udělat po svém. Teď chodí do 2 třídy a můžu říct že přežít 1 byl fakt zázrak všechno si musel dělat po svém a né vždy to bylo dobře. Nevím jestli to tak mají všichni berani ale třeba co neznám u někoho jiného je že je hrozně citlivej. Rozbil si obočí jedeme na šití ani nezabrečel ale když mu někdo udeří na city tak okamžitě řve jak tur to třeba když chtěl jet do školy autem a já řekla že jdeme pěšky.
Jsem beran, v rodině máme beranů 6 =) a každý ten člověk je úplně jiný;) na nějaké charakteristiky se nedá spoléhat =)
Syn ma teprve 17m ale uz ti muzu potvrdit ,ze nejake rozkazy a pevna ruka na nej fakt neplati.Naprikla kdyz mu davam.k puse piti ze se musi napit tak to plive a vzteka se.Kdyz ale necha flasku lezet na zemi a reknu Adamku,prosim napij se tak se rozhlidne,najde flasku a jde se napit.A s ostatnima vecma je to stejne.Navic je to torpedo a strasne zvidavy.Neposedi,porad musi objevovat takze pristup vsude a nespoustet z oci.Chce to fakt hodne trpelivosti ale stoji to za to.☺
beran je jedno z nejstastnejsich znameni..muj manzel je typicky beran, svagrova take. ja berany treba mam rada..je pravda, ze detsky horoskop jsem take cetla a moje prvni reakce byla "tak to radsi bycka".
@sebkova Nešťastná rozhodně nebuď (to mi trošku zavání rouháním, asi bys nechtěla aby se dítě raději narodilo o měsíc dřív, že? nemyslím to zle, jen není naškodu připomenout si priority). Každé znamení má něco. Já jsem taky ohňové znamení a myslela jsem si, jak to bude v pohodě, protože dceři budu rozumět, ale občas to fakt dávám horko těžko. Vyváděla věci, které staršího syna ani nenapadly, všude lezla, padala ale pořád to zkoušela. Tvrdohlavá -ano. A přesmyky ze vzteku do lítosti. Na druhou stranu moc šikovná, ochotná, žádná padavka. Syn je zase přehnaně citlivý. Fakt si nevybereš. Však se sžijete, neboj.
Ja mam doma tri berany! 😀 Dcera narozena 21.3. a synove narozeni letos 6.4. tak se mam na co tesit. 😀 Dcerka je uz ted ve 3,5 letech silena. Neposedi, palicak, zacina byt drza. Vymysli lotroviny a obcas umi byt pekne skodoliba (samozrejme se tomu rehni). Spoustu veci jako rodic musim hodit za hlavu, nevsimat si ji a nechat to na ni. Ale obcas se s ni da domluvit az prekvapive dobre, ma rada ve vsem řád, coz je treba velka vyhoda - vetsinu veci dela systematicky, takze treba vim, ze kdyz je cas se okoupat, umyt zuby, precist pohadku atd., ze vsechno splnime do puntiku a beda, jak neco vynecham nebo zmenim. Jinak je strasne pozitivni, vesela kopa, fyzicka zdatnost je jeji silna stranka, coz je zase treba vyhoda, ze o ni nemusim mit strach na hristi, ze nekde spadne apod. (ale to mozna az tak nesouvisi se znamenim). A teda nevim, jak jini berani, ale je docela i trpeliva pri oblikani, obouvani, jezeni. Coz zase byla a je pro me vyhoda, protoze se brzy naucila sama jist (talir doslova vyluxuje 😀 a nenecha po sobe bordel na stole) i oblekat se brzy naucila...
Puberty se desim, ale verim, ze to nejak zvladneme.
U dcery jsem rada, ze je takove znameni. Mam rada zasadove lidi, kteri vi, co v zivote chcou a dokazou si za tim cilem jit. Byla bych rada, kdyby se prosadila treba jednou na nejakou vedouci pozici.
No a kluci...to je zatim ve hvezdach. Radsi ani jeste nepremyslim. 😀
Berani jsou naopak skvělý!!! Uprimni,kamaradsti,objetavy,velmmi chyytri a umi se prosadit.pro někoho nevýhoda je jejich tvrdohlavost..no jsou to horke a tvrde hlavy...ale miluji tak uprimne a nekomplikovane...Já mám berana partnera,dceru,brachu a synovce a všichni jsoi stejni :D navíc malý beránci jsou velmi učenlivý
@alcar Já mám doma taky tři berany 🙂 Manžel 21.3. a dvojčátka 9.4. (ale už dvouletý páreček) a ač jsou to dvojčátka a narozeni minutu po sobě, tak jsou každý povahově úplně ale úplně jiný - kluk je spíš po mně (hodný, ale bojácný) a holka spíš po manželovi (moc neposlouchá, no takový samorost 😉 ). No ale tvrdohlaví jsou všichni tři 😅 a pořádně 😈
Ja mam taky doma berana, skoro 17mesicniho syna 😊. Taky jsem si předem říkala,ze budu mít tvrdohlavé dítě a proč by se nemohl narodit driv ve znamení ryby - což jsem narozena já a znamení je to fajn 😁. Podle mě je jeste moc malý na to,aby se ta charakteristika projevila,ale já zatím nevidím nic zvláštního oproti jiným dětem. Naopak nas malý je klidný,nevzteka se,rad půjčuje hračky,je i hrdý-jen tak něco ho nerozbreci,ale na druhou stranu dost citlivý... je to všechno ale hodně individuální a spoustu projevu typických pro berana muže potlačit jiná vlastnost,ale taky výchova a další věci 😉. Hlavně se nedeste,milovat ho budete i kdyby byl sebevic tvrdohlavý a vztekal se třeba od rána do večera 😬😜😁
Muj bracha je 31.3. a je uplne supr, hrozne hodnej. Mozna trochu sobec 🙂 ale ono u kazdeho znameni se neco najde. Ja na to moc neverim.
Jo a manzel je vlastne taky beran, ale uz hranicni 20.4. 🙂 a myslim, ze je taky supr, jen u nej tu tvrdohlavost vidim vic 😀
@sebkova ja sama jsem beran a syna mam lva...takze stale bojujeme kdo z koho...no moje nervy....dve dominantni a ohnive znameni...charakteristika sedi na oba. Ted jsem mela mit beranka...ale nevyslo to. Tak uvidime co bude dal. Jeste mam doma maleho strelce.
@sebkova já mám berana tchána, švagrovou a syna. U syna pozoruji zatím jen typickou beranovskou tvrdohlavost.🙂 Pevně doufám (a snad to výchovou ovlivníme), že nebude tak sebestředný a sobecký (manžel je z dost jiného těsta). Protože jak tchán, tak i švagrová, tak to je něco...
O zásadách nemůže být vůbec řeč (v partnerském životě), i když se na oko snaží vypadat před světem hezky. Myslím, že je to pro nich důležité. Ale jde jim především o vlastní profit, řekla bych, že dopřát druhým dokáží, když se mají samy dobře. A rádi lžou, resp. upravují pravdu ve svůj prospěch... 😀
Na druhou stranu, jsou houževnatí, pracovití, kreativní, velice chytří, jdou si za svým a na překážky moc nehledí. A svým způsobem jsou obětaví, ale neřekla bych, že nezištně... Pro lidi, které milují dokáží snést modré z nebe. Na jednu stranu je to určitě krásná vlastnost, bohužel, já zažila (ne osobně, ale tchyně/tchán), že když se ta zamilovanost nasměruje na špatné lidi (tchán a jeho milenka), tak položí celou rodinu (to je o těch zásadách...).
Ač nejsem moc horoskopový člověk, tak některé ty vlastnosti zcela jistě berani mají obecně. Jistěže hodně velký vklad do povahy a života vnese genofond a výchova, takže je to všechno relativní 🙂
Já měla tři partnery - Berany - a souhlasím s @vanea , každý byl úplně jiný. Skoro by se dalo říct, že největší beran jsem z nich byla já, a to jsem Rak 😄
Beran je jedno z nejlepších znamení, které znám, asi proto, že jsem taky 😂 Mám partnera berana a nejsme spolu až tak dlouho, ale fungujeme výborně, protože se dokážeme skvěle pochopit. Někdo tu popisoval svoje dítko beránka, v období vzdoru, a to přesně sedí i na mou dcerku, byť je narozená v raku, takže tím to asi úplně nebude 😉 Je to pro život dobré znamení, berani jsou přátelští a přímí, neintrikují a rychle se dokáží oklepat z životních nesnází. Takže já bych třeba dítko beránka brala 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem na tom podobně, TP 1.4. a v okolí žádného berana nemám 😀 nicméně charakteristika velmi zajímavá 😅