Ahoj holky, prosim o radu. Dnes rano jsem si delala digitalni tehotensky test Clear blue s tim, ze jsem chtela videt to krasne 3+. K oplodnění totiz doslo z pondeli na utery presne pred tremi tydny. Avsak test mi stale ukazal rozmezi 2-3 tydnu a ja uz mam ty nejcernejsi myslenky, ze mi nestoupa hcg a ze je neco spatne...Melo mi to udelat radost a misto toho jsem se krasne vystresovala.
Diky moc.
Neboj se,k uhnizdeni treba doslo az ve st. Udelej si ho znovu v pa a bude tam urco 3+.
Ja si tento test delala 3tydny a 5dni po oplodneni a 3+ bylo. Dva,tri dny rozdil je urco v pohode. Hcg stoupa kazde jinak. Neboj bude to dobre😉
Buď v klidu. Mě digitál neukázal těhotenství ani tři dny po termínu ms. Je třeba to brát s rezervou.
@carly1990 Ahoj, vše v pohode, zadarilo se 🙂 očividně tělo není kalkulačka, takže úplně přesně na dny to nefunguje, ale po několika dalších dnech jsem se toho vytouzeneho 3+ dočkala. Takže neboj! 🙂 Hodně jsem stresovala a úplně zbytečně, navíc to stejně ničemu nepomůže...Užívej si těhotenství a hodně štěstí 🍀
Ahoj děvčata dnes ráno sem si taky dělala clearblue digital ukazuje mi 2-3 týdny a už měl ukazovat 3+ před 20 dny sem si dělala tenhle test AA ukazoval 2-3 a to tehdy odpovídalo. Bohužel teď je to špatný si myslím. Výsledky krve budou zítra tak snad vše bude ok ale obávám se že se moje těhotenství zastavilo. 😢
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hcg stoupa kazdemu jinak, je to dost individualni. Jeden den nehraje roli, muze byt samozrejme vse ok.
Jistotu, jak to stoupa, ti da jen krevni test.