Co vy a sex na začátku těhotenství?

tess15
29. dub 2015

ahojky holčiny 🙂 chci se zeptat jak to máte se sexem v těhotenství ( na začátku)
nebo jaký na to máte názor ? 🙂

dc2015
29. dub 2015

Ráda bych řekla, že zcela normálně, ale pravda je, že často nezbývají síly. Těhotenská únava mi dává zabrat. Tím víc povinností padá na manžela, takže i on je unavený... Takže sex, když zbyde energie 🙂

tess15
autor
29. dub 2015

chápu 🙂 ja spíš jenom jestli se sexem neubližuje plodu a nebo jestli nezpůsobuje potrat..

dc2015
29. dub 2015

To ne 🙂 Jen prostě dodržovat hygienická pravidla, plus poloha, která je příjemná, nic nesmí bolet 🙂

evcann
29. dub 2015

@tess15 pokud je to normalni bezproblemove tehostenstvi tak urcite neskodi a potrat nevyvolava. Samozrejme zadne vylomeniny nedelat :D, ale u nas uz ma chlap strach o mimco a bricho mam velky, ze uz nejde prehlednout a ja jsem unavena takze u nas bude asi az po porodu :D

anjelita
29. dub 2015

Stejne jako normalne. Akorat u me je ted treba lubrikant jinak to boli a to se muzu treba stavet na hlavu. Jinak poloha jakakoliv je ti prijemna. Sex je naopak prinosnej, pro nekoho jedina pohybova aktivita v tehotenstvi 🙂 Rozhodne neublizuje...pokud ovsem nejsi na rizikovym a podobne.

zo_ja
29. dub 2015

Pokud je vše ok, tak podle ženy, dle toho, jak jí je, co a jak chce, co jí je a není příjemný aneb tělo si řekne. S partnerem třeba vykomunikovat a ano, vyjít vstříc, ale prostě hormony dělají svoje, v tuto dobu by pro to měl mít pochopení. 😉
A zrovna tak, něco se zase ekluje partnerovi, tak je na místě se domluvit na náhradním řešení.

petrasipkova1
29. dub 2015

@tess15 🙂 Dobrá otázka, zrovna to teď v sobě řeším, chuť mám, ale v praxi to moc nejde. Do nějakého 16 tt mi bylo špatně, z práce jsem přišla a padla na gauč, potom jsme byli na dovče a tam to bylo fajn 🙂 Potom jsem šla plavat a chytli jsme oba mykozu, takže skoro měsíc léčení. A pak už nějak nebyl čas, navíc manžel ani neprojevuje zájem což potřebuji. Teď jsem se ho ptala, jestli se mu už nelíbím s těma kilama navíc a říkal, že jo, jen že myslí na malou a nemůže, protože už je břicho velký, hodně ho hladí, koukáme spolu pořád jak se tam vrtí a potom mít sex je pro něj divný 🙂 Takže asi až po porodu, z čehož mám tedy hrůzu já, za jak dlouho se dám do kupy atd.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru