Co používáte proti bolesti hlavy v těhotenství?

katolinka
3. dub 2018

Maminky prosím co používáte proti bolesti hlavě :( mám šíleně bolesti

newwi
3. dub 2018

Paralen...

mythologist
3. dub 2018

Jogu, dechova cviceni a aromaterapii.

newwi
3. dub 2018

Ale nic moc... :(

katolinka
autor
3. dub 2018

@newwi a nevadí to?

newwi
3. dub 2018

@katolinka pry ne... trpim na migreny a vylozene mi ho Mudr. doporucil!Ibalgin ani nahodou (ten mi vzdy zabiral :( ),ale paralen pry muzu.V tehu mi Mudr. dokonce rekl,at si vezmu dva najednou,kdyz me to prepadne.A zalehnout!

katolinka
autor
3. dub 2018

@newwi tak když jo tak vemu nebo mám už druhý den bolesti ale to už nedávám :(

newwi
3. dub 2018

@katolinka ma "spolulezici" v porodnici od sestricek dostala ibalgin-pry jednorazove to nevadi... ale otazkou je,jestli te dalsi den nebude hlava bolet zase a co potom?!?!ja se drzim toho paralenu...

uzivatelkapetra
3. dub 2018

Mám dovoleno dva paraleny denně, pokud cítím, že mě pomalu začíná bolet hlava, beru si ho co nejdříve, protože jak už se mi ta bolest rozjede, nemusel by pomoct.
Jinak mi občas i pomůže se jít ven projít, nebo něco dělat na zahradě, i ten vzduch má něco do sebe.

senta32
3. dub 2018

Já holky nalgesin, není tak agresivní a jednou za čas nevadí.

katolinka
autor
3. dub 2018

@uzivatelkapetra ven to taky a zda se mi že horší to je

katolinka
autor
3. dub 2018

@uzivatelkapetra tak radši paralen 🙂 děkuji všem

alcar
3. dub 2018

@katolinka ve druhem trimestru muzes Ibalgin.

opicka123
4. dub 2018

V tehotenstvi muzes jenom paralen. Ale taky je fajn tygri mast, promasirovat si s ni celo, spanky a za krkem, me to pomaha.

galikl
4. dub 2018

@katolinka No zkusila bych i zapátrat po příčině. Já si na gyndě od začátku těhu stěžuju na bolení hlavy, teď se to tedy celkem i stupňuje a když jsem doktorovi ukázala, kde přesně mě hlava bolí (vzadu), řekl mi, že je tam zrakové centrum a že to můžu mít od očí. A trefa. Mám problém s očima od malička a sezení 8hod u PC mi prostě nedělá dobře. Říkal, že je to tím, jak je v těhu na celé tělo zátěž, že se to může projevit i takto. Každým dnem řeším zda jít na neschopenku, ale jelikož to prostě nedávám tak mi nic jiného brzo nezbude. Lepší než každý den přijít domů s šílenou migrénou.

codal
4. dub 2018

V druhém trimestru se prý může i Ibalgin..trhali mi osmičku a já byla celá oteklá a bolavá,brala jsem ho teda jen když už to bylo neúnosné,ale ve druhém trimestru prý neublíží.

ilonne
4. dub 2018

@katolinka Panadol, ve druhem.trimestru muzes ibalgin, ve tretim.uz zase jen panadol/paralen

ilonne
4. dub 2018

@uzivatelkapetra Proc jen 2? Muzes jich az 8. Kazdych 6 hodin 2, tu denni davku neprekracovat.

uzivatelkapetra
4. dub 2018

@ilonne jak jsem koupila, tak prodávám. Ptala jsem se své gyn, protože mě pobolívala docela často hlava a řekla mi takto.

priefi
4. dub 2018

@katolinka hodne pij a procvicuj preventivne krcni pater. Kamaradce pomohl mlady jecmen, ale nevim, zda se muze v tehu. Paralen obcas, ne jako lentilky. Spis se zamer na prevenci.

lachtanice86
4. dub 2018

Paralen ale jsem migrenik a to je jako lentilka. Piju hodně, ze stravy jsem vynechala co mi to spouští, spím dost a stejně mě teď hlava bolí 4dny v kuse

newwi
4. dub 2018

@lachtanice86 taky tak... jaro a podzim je masakr :(

lachtanice86
4. dub 2018

@newwi přesně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru