Maminky prosím co používáte proti bolesti hlavě :( mám šíleně bolesti
Jogu, dechova cviceni a aromaterapii.
Ale nic moc... :(
Mám dovoleno dva paraleny denně, pokud cítím, že mě pomalu začíná bolet hlava, beru si ho co nejdříve, protože jak už se mi ta bolest rozjede, nemusel by pomoct.
Jinak mi občas i pomůže se jít ven projít, nebo něco dělat na zahradě, i ten vzduch má něco do sebe.
Já holky nalgesin, není tak agresivní a jednou za čas nevadí.
@uzivatelkapetra ven to taky a zda se mi že horší to je
@uzivatelkapetra tak radši paralen 🙂 děkuji všem
V tehotenstvi muzes jenom paralen. Ale taky je fajn tygri mast, promasirovat si s ni celo, spanky a za krkem, me to pomaha.
@katolinka No zkusila bych i zapátrat po příčině. Já si na gyndě od začátku těhu stěžuju na bolení hlavy, teď se to tedy celkem i stupňuje a když jsem doktorovi ukázala, kde přesně mě hlava bolí (vzadu), řekl mi, že je tam zrakové centrum a že to můžu mít od očí. A trefa. Mám problém s očima od malička a sezení 8hod u PC mi prostě nedělá dobře. Říkal, že je to tím, jak je v těhu na celé tělo zátěž, že se to může projevit i takto. Každým dnem řeším zda jít na neschopenku, ale jelikož to prostě nedávám tak mi nic jiného brzo nezbude. Lepší než každý den přijít domů s šílenou migrénou.
V druhém trimestru se prý může i Ibalgin..trhali mi osmičku a já byla celá oteklá a bolavá,brala jsem ho teda jen když už to bylo neúnosné,ale ve druhém trimestru prý neublíží.
@uzivatelkapetra Proc jen 2? Muzes jich az 8. Kazdych 6 hodin 2, tu denni davku neprekracovat.
@ilonne jak jsem koupila, tak prodávám. Ptala jsem se své gyn, protože mě pobolívala docela často hlava a řekla mi takto.
Paralen ale jsem migrenik a to je jako lentilka. Piju hodně, ze stravy jsem vynechala co mi to spouští, spím dost a stejně mě teď hlava bolí 4dny v kuse
@lachtanice86 taky tak... jaro a podzim je masakr :(
@newwi přesně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Paralen...