Poraďte, prosím co pít v těhotenství ze všeho se mi dělá na zvraceni nemohu cítit ani vodu s kohoutku a to je bez zápachu :(
Já si nasypala do sklenice led, zalila kolou a pocucavala - to když mi bylo šoufl. Ono prý cokoli podchlazeného projde, tak zkus. Jedla jsem i pila cokoli, co zrovna prošlo 😁
Mě je taky ze všeho blbě 😖 Zkouším po troškách pepsi, vodu z kohoutku se šťávou nebo čaje, ale nic moc, piju o dost míň než normálně ☹
Je fakt, že studená šťáva, je asi nejlepší.
Studenou colu nebo pepsi po lžičkach.
Musíš zkoušet. Mně jednu dobu nejlíp prošel grepovy studený džus.
Vodu jsem taky nedávala 😂 takže džusy, šťávy cola
@nikolkama nevím jak u vás. U nás ma voda ž kohoutku dost ocas. To jsem nedávala. Tak kupovane. Protože jsem zvracela í po cole. Ale teď mám tehotenskou cukrovku, nevolnosti se vrátily a já nesmím colu, čaje, šťávy ani smoothie
Ja zas mela na vodu doslova chut :D ale jinak jsem prezivala na obyc cernem caji . a taky mi dost pomahal tehotensky caj. Jinak proste pij na co mas ,,chut,,
Já jsem vyzkoušela snad vše džusy at je jakýkoliv nedávám, cola mi smrdí, můžu jedině vodové nanuky :D je to strašné :(
Přesně pij co chceš,ja ujížděla na kofole a mala zdrava😂 sem tam i kafe ale to bylo malokdy..nebo zkus stavy?? 👍
Já mohla cokooli, pak pojednou skoro nic. Ale dle situace - caro/melta s mlékem (vlažná), voda s bezovým sirupem, jablečný mošt čerstvě vymoštovaný (ten jsem mohla i když jsem skoro nejedla a je super proti zácpě) anebo i ta voda. Občas záleželo na každé hodině, situaci, co bylo kolem. Zjistila jsem, že když do sebe hnedka po ránu narvu nějaké cukry, je to o maličko lepší.
Já teda jediný co pozřu je kiwi sirup, studena voda a hodně ledu. Je pravda že pomáhá chlazené. Ještě studeny jablečný mošt mi docela jel. Jinak nic
Zkus nealko pivo. To já jediný nemohla😅 vracel mi ho žaludek .
Nezvracela jsem a nijak výrazně špatně mi taky nebylo, ale samotnou vodu z kohoutku též v těhotenství nezvládám. Navíc jí tady ani nemáme moc dobrou. V prvním trimestru jsem zvládala balenou vodu, vodu s citronem, trochu piva na trávení, fantu a podobné prasárny. Od druhého trimestru piju hlavně hooooodně ředěné džusy, mošty a domácí bezinkový sirup.
Ja jsem v 30tt a zadne tehotenske nevolnosti jsem nemela. Jen silene velky hlad a prestala me chutnat kava. Jedla a pila jsem na co jsem mela zrovna chut a vse je vporadku, mala pekne roste, je zdrava a cukrovku nemam a celkem jsem nabrala zatim 8kg
Já pila černý čaj namixovany s pomerančovým džusem :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikolkama pij na co mas chut..ja sem na kole a na hruskach🤣🤣 a urcite to prezijem. Ale pomahaji mi i ovocne smoothie.