Ahoj, nevíte zda mužu v těhotenství užívat brusinky na zánět močových cest?
Proč by ne... spíš otázka, jestli na něj stačí. Neléčené záněty močových cest můžou způsobit předčasný porod, je potřeba to pohlídat.
Ahoj, ja jsem Brusinky brala, byly to kapsle, zcela prirodni, takze se mohli brat i v tehotenstvi.
Ano, ale je potřeba poslat moč do laboratoře a zjistit původce a případně ho prelecit atb. Jinak se zánětem v těle stoupá riziko potratu. Info z gynekologie.
Já v těhotenství užívala brusinky od Naturevii https://www.naturevia.cz/e-shop/brusinky/brusinky-1132-mg-detail. V lekarně mi poradili že jsou čisté a nejsou tam přidany žádné složky, které by těhotenství nebo následně kojení vadili.
@hanickaver jasne, ze muzou. Pokud ale obtize neprestanou, zhorsi se a nebo se prida teplota, urcite bez k dr. Ale jinak muze v tehu uuuuuplne vsechno, ale s mirou (i s Mirou🙂)....A naopak, praveze bys i mela, aby pak mimi jedlo rovnez vse.
Děkuji všem za rady. V lekarně mi poradili a koupila sem si je. A musim říct že pomohli, tak sem za to ráda .
Urcite muzes, jsou prirodni a je to ciste extrakt z čisté brusinkové šťávy, za zkousu tedy nic nedas, treba ti pomohou. 🙂
Ahaaa, tak super, hned si pro ty brusinky zajdu do lekarny, podzim se blizi a ja cekam ze to opet prijde :-/
@kafr Mrazem sušené měly jenom brusinky a nic ví. Právě to mrazem sušené ovoce doslazované nebývá (jen je hrozně "návykové" - nesníst celou krabici "na posezení" 😀 ). Aspoň jsem teda nepotkala mrazem sušené, které by bylo doslazované (na rozdíl od klasického sušeného, kdy to často "plave v cukru").
Měla jsem tyto: https://www.pro-zdravi.net/brusinka-plod-mrazem... tam je teda i na krabici, že to není doslazované. Ale já moc na značky nekoukám, pokud to je kvalitní produkt, což u toho mrazem sušeného často bývá.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je u nich napsané, že se nemají? Pokud to tam není vyloženě zdůrazněno, zřejmě to nevadí.