Holky je mozny byt v 6tt takhke uz nafoukla ? Je to druhe tehotenstvi, to je pry brisko driv... ale i tak to je moc brzo nee? 🤣
Ono by se asi stačilo nehrbit.
Nafouklé, žádnej jinej důvod v tom nevidím 🙂 já čekám třetí a pravý tehotenský břicho mám od nějakého 16 týdne.
Já Teda taky nic nevidím, ale četla jsem někde že na začátku je bříško jen nafoukle, pak teprve roste tehu bříško 😉 já třeba měla od 10tt už pupík že to každý poznal a taky mi bylo divné že tak brzo kor když čekám první , ale zvětšilo se ještě asi během dalších 2tydnu a pak pár týdnů zůstala velikost stejná než začalo růst jako všem ostatním 😂
Je fakt ze jsem tehotna poprve ale poradne tehotenske brisko mi vyleza az tak od 20tt do te doby jsem vypadala jako tlusta nez tehotna :D spise nafoukla. Ale kazdy to ma uplne jinak kamaradka mela v 9tt brisko uz jak pomalu ja ve 20tt a take je tehotna poprve kazdemu to vyleza uplne jinak 🙂
Jak uz zeny psaly - zpocatku byva bricho nafouknute, ono zase brzy splaskne.
Může být. Já měla břicho vždy od toho 6tt. Ať bylo nafouklé nebo ne, tak už nesplasklo. A byly mi těsné džíny, takže jsem už takhle brzy nosila těhotenské
@misula.g ahoj,já to samé. Od 6 tt nafouklá,musela jsem přestat nosit moje kalhoty a šla si pro rifle s měkkou gumou v pase.Takže ono není pravda, že vždy splaskne.Ted jsem 10+2 a nosím normálně těhu věci nebo šaty a leginy. Už bych svoje nedopla a vše by mě tlačilo
@hermanka88 Přesně, to je tak individuální, holky soudí asi podle sebe. Ale to je maminka od maminky. Já třeba nechápu, jak štíhlé holce může být vidět bříško až v 5. měsíci
Ja teda tehotenske obleceni nosim uz taky dlouho, protoze me dziny tlacily, ale brisko zadny jeste nemam. Ted jsem 14+1 s dvojcaty, prvni tehotenstvi, a zatim mam pouze muj predtehotensky spek. Ale zase uz neni uplne mekkej, podbrisek uz je pevnejsi na omak. 😅
Já budu začínat 6 tt a jsem nafouklá mám to asi proto že jsem hodně štíhlá ale břicho mám fakt nafouklé dost :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nevidím nic zvláštního, prostě nafoukle bricho... My nevíme jaky bricho máte "v normálním stavu", takže těžko říct. ..