Ahoj holky, potřebovala bych radu, možná i trochu uklidnit. Jsem 10tt a už asi týden mě pobolívá v podbrisku, občas cítím i takové píchnutí. Jde mi o too, že to mám občas i 3x 4x za den a trvá to třeba i hodinu. Přijde mi jako by mě bolelo vaječníky, na kontrole jsem byla před týdnem a na další jdu v pondělí, co myslíte, mám si zajít k dr už teď nebo počkat do pondělí ? Moc děkuji všem za rady, popřípadě zkušenosti kdo to měl stejně 🙂
Podle mě je to normální. Děloha se připravuje. Já jsem ve 21 tt a měla jsem píchání a bolení, dokonce špinění dlouho a vždy vše v pořádku
Je to naprosto normální nikam nechoď, mě bolelo podbřišek od pozitivního testu až do.porodu, nejdřív se to tam vše roztahuje, vazy, děloha atd a pak už zas tlačí dítě. Pokud nekrvacis buď absolutně v klidu.
@maybe2112 taky sem mela. me bolelo porad neco 🙄 nejdriv to porad bolelo jako kdybych mela dostat ms, pak to zaclo vsechno povolovat, deloha, vazy, to byl uplny ocistec, bolel me cely spodek. pak zas zada...doktorka mi na to rekla, ze je to normalni a bohuzel se s tim neda nic delat 🤷🏼♀️ uplne si pamatuju ten vecer, kdy sem porodila a najednou me po tom skororoce nebolelo vubec nic 😅 nadherny pocit
Jee holky tak to ste mě docela uklidnili. Já mam na obou vaječnikach cysty, tak si rikam jestli to nejsou taky ty cysty 🙂 já si takové bolesti z prvního těhotenství vůbec nepamatuju.
Moc děkuji, myslela jsem si jak mě v druhém těhotenství nic nevyplaší a ono hned tohle :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@maybe2112 já bych šla hned