Zdravím, jsem v 5tt. Mám silné bolesti v podbřišku, jako silnější ms, což chápu, roztahuje se děloha.. Ale k tomu ještě záda, večer to bolelo tak že se nedalo ani ležet, je to v pořádku ? Občas mě dole i píchne.. Mám strach aby nebylo něco špatně, taky jste nějaká měla nesnesitelné bolesti ?
Já to takhle měla na samotným začátku těhotenství, krutý bolesti zad i břicha. A máme z toho krásnou 4 letou holčičku 😊
Radši bych jela k lékaři
Nevím na co čekáš. Okamžitě k lékaři/pohotovost.
Ahoj . Já měla také bolesti jako u silné ms . Usla jsem pár metrů a kříž jako když mne někdo přerazí. Ale znáš nejlepe své tělo a víc co už je moc . Pokud je to už tak silně že tě to omezuje zajdi k Dr klidně i na pohotovost
Mam to taky... zitra jsem na konci 6tt.... vystreluje to do zad, slabin, stehen. Me stačí, si chvíli lehnout pres den a je to lepší. Jednou za noc mě vzbudi vazy. Vždycky me to trochu vyděsí, protože jsem v červnu v 7tt potratila a naposledy zdárně těhotná jsem byla před více než 17ti lety. No, ale pak to přejde a dobrý 😊 pokud si nejsi jistá, bolest je k nevydrzeni, neustupuje nebo je dokonce silnější či v pravidelných intervalech, tak jed k dr.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud bolesti popisuješ jako nesnesitelné, tak je na místě kontrola u lékaře. 😉
Bolesti jsem měla celý první trimestr jako před menstruací. Ale nijak extrémně silné a nijak mě to neovliňovalo.