Jsem v 6.týdnu těhotenství a minulý týden mi doktor řekl že miminku nebije srdíčko ale že to ještě nemusí nic znamenat...jenže ted jsem četla o zamlklém těhu a mám strach že se to děje i mě...mám občas fakt velký bolesti v břichu..a výtok taky...ale špinění jen symbolicky občas...jinak mi nic není..jen v noci chodím pořád čůrat a občas mě svědí prsa.... mysíte že zbytečně plaším?? může to být i normální těhu??
Ja si zamlklym tehotenstsvim prosla. Tehu se prestalo vyvijet v 6+4 jeste jsme cekali jestli nahodou se neco nezmeni a bohuzel. V 8+1 revize. Pouze me bolela prsa, jinak mi nic nebylo. Nespinila jsem, nebolelo me bricho. Drzim pesti, aby bylo vse v poradku.
K doktorovi jdu zítra...tak budu vědět víc..já už jednou i trochu krvácela tak jsem byla hned u doktora a vypadalo to na mizející dvojče...tak sem si říkal jestli to není třeba i tím...že to dvojče jak to všechno zaniká..že to bolí a tak..no uvídíme ale je to muka...pořád si říkám co všechno mi může říct...ale žádný těhotenský příznaky nemám,,,jen že chodím pořád čůrat...
Já si myslim, že zbytečně plašíš (ale chápu tě) 🙂 U syna v 6t taky nebylo srdíčko, ani plod, jen žloutkový váček. Další UZ byl v 8t, dost jsem šílela, ale vše bylo v pořádku a teď mi tu zlobí 🙂
@zuzik106 Já byla taky na prvním utz v 6tt a teprve v 7tt bylo vidět srdíčko jasně. Takže máš čas...a výtok na počátku těhotenství je uplně normální, mění se celé prostředí dělohy a toto je přirozená reakce 🙂 Na neustálé čůrání taky pamatuji, dle slov mé doktorky na počátku není způsobeno tlakem miminka a dělohy, ale hormonálními změnami 🙂 držím pěsti, at je mimi i ty v pořádku!
Děkuju moc za rady... trochu mě to uklidnilo...zítra napíšu jak jsem dopadla... já si taky myslím že je to brzo na srdíčko ale tak snad bude mimi aspon trochu větší... 🙂
U nás srdíčko bylo vidět 7+4 ..doktoři mne plašili zamlklým těhotenstvím. Měla jsem velké křeče v podbřišku, byla jsem dokonce hospitalizovaná v nemocnici, nakonec to mělo dobrý konec. Vůbec bych neplašila..🙂
Tak jsem dopadla skvěle....srdíčko bilo jako zvon...nádherně to šlo vidět...ani nevíte jak se mi ulevilo...tak sand už to bude v poho..krásně i povyrostlo a vše bylo oka... 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Určitě to může být i normální těhu. 6. týden by měl být 5+...tt, to fakt ještě srdíčko na UZ vidět není. Počkej do 7.tt, já třeba byla na UZ v 5+4tt., nic vidět nebylo a v 6+1tt už bylo krásně vidět bijící srdíčko.