Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom bolestí bruška v tehotenstve. Som v 4 týždni tehotenstva a najskôr ma trápili krče v podbrušku ale teraz sa k tomu pridali aj dosť silné kŕče v žalúdku. Ste alebo boli ste na tom niekto podobne? Myslíte si, že je dôvod obávať sa a navštíviť okamžite lekára? Vopred ďakujem za rady a vaše doporučenia.
No a z čeho tě bolí žaludek? Kdy jsi ty bolesti vypozorovala? To máš po jídle nebo po čem? Možná jsi snědla něco špatného...v takovém případě postačí dát si vlažnou sklenici vody se lžičkou jedlé sody nebo hořký čaj na dobré trávení, v prodeji jsou v lékárně i bylinkové směsi na dobré zažívání. Až pokud by se k samotné bolesti břicha přidaly závažnější problémy jako je průjem, zvracení, nechutenství, horečky, pak je určitě důvod navštívit lékaře. Ale jinak obyčejnou bolest břicha máme sem tam asi všichni 😕
@cherie24 Aktuálne som 5+1 podľa toho odborného značenia 🙂 Minulý týždeň som si spravila tehotenský test po tom ako mi menštruácia 3 dni meškala a mala som pozitívny výsledok. Takže už som sa ku gynekológovi objednala. Mám termín budúci týždeň v utorok. Len ma proste vystrašili tie bolesti v podbrušku a kŕče v žalúdku.
@rosalindamelinda Práveže vôbec netuším z čoho ma bolí žalúdok. Niesom si vedomá toho, že by som zjedla niečo špatné. Jedla som ako obvykle. Už minulý týždeň v stredu som mala bolesti žalúdka, potom to prešlo a dnes ráno opäť začali 🙄
A nepomuze se po ranu najist? Me taky bolel zaludek na zacatku těhotenství a osobne mi pomohlo jidlo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@paulina193 4 týdny těhotná? Jakože jsi ve 4tt nebo 4 týdny od menstruace, která nedorazila? Protože to první je teprve pár dní zpoždění a je nesmysl jít k lékaři. Buď MS přijde jeho nepřijde. Pokud to druhé, už by to byl osmý týden a bylo by celkově namístě zkontaktovat gynekologii.