Ahoj.. Jak už jsem tu psala.. Ve středu jsem byla u lékaře kde mi řekl že jsem 6+5tt ale váček bez plodu.. HCG včera necelých 17000..v pondělí další utz... Stále počítám zda těhu nemůže být mladší.. Vím na tuty že sex byl 17.5 pak už ne.. Ale cítila jsem hnízdění i docela dlouho asi až cca za týden.. Testy celou dobu negativní až 31.5 slaboucke čárky.. Je možné že ovu byla déle a spermie oplodnila vajíčko později a prcek se ještě ukáže? Dnes mám silné bolesti v podbřišku jako při MS.. Nekrvacim.. Nevím zda čekat do pondělí nebo jít třeba do nemocnice na pohotovost..je mi 38..nebylo plánované..ale člověk se přece jenom těšil..Moc děkuji za rady..
Ja to mela stejny, ale bohuzel se spatnym koncem. Byla jsem v 7tt na potvrzeni, nebyl plod, jen zloutkovy vacek, pry pockame, jestli se neukaze (ja vedela ale presny datum ovulace - bazalni teplotou), tak cekal 2 tydny, tesne pred dalsi kontrolou jsem zacala spinit, na pohotovosti diagnostikovany pouze obaly a doporucena revize. V 10tt jsem teprve sla na revizi…tak uvidis. Kdyz nevis presne ovulaci, sance tam je;)
Ahoj, ja som bola na ultrazvuku vo stvtok (6+3) a tiez bolo vidno len vacek. Doktorka povedala, ze v tychto dnoch tehotenstva sa to zvykne lamat, ze jeden den nevidno plod a na druhy uz ano. Termin prvej kontroly mi dala podla mojho nazoru velmi skoro. Potom vsak ide na dovolenku, tak navrhla, nech to skusime potvrdit uz teraz. Nakoniec teda musim cakat az do 13.7. na dalsi utz.
Taketo skore kontroly niekedy urobia viac skody ako uzitku. Kiezby som sa nenechala zlanarit a v klude pockala dlhsie. Len som ta chcela povzbudit, nic nie je stratene, mozno o tyzden uz bude aj plod so srdieckom 🙂 Tiez mi odporucala ist k zastupujucemu lekarovi v pripade problemov.
@lotta1234 tak to jsi mne maličko uklidnila.. On mi hned řekl že to nevidí moc dobře... Ale že samozřejmě z 1x utz nejdou dělat závěry a že to může být anembrymola.. HCG mám ukázkové..a půjdu na něj znovu zda stoupá nebo klesá..Mám přijít v pondělí a to dle něj budu 7+3..takze pokud tam nic nebude je to asi jasné... Uvidíme 👍🙂
@radulkak Mne teda este ten vacek odmerala a vychadza jej, ze to zodpoveda mojmu tyzdnu. A este vylucila mimodelozni tehotenstvi, co je tiez pozitivum.
Cele to fakt teraz lutujem, ze som sla tak skoro a cakaju ma tyzdne pochybnosti.
S prvym dietatom som sla v 8. alebo 9. tyzdni prvykrat, hned bolo vsetko vidno, aj srdiecko a mala som klud.
@lotta1234 já měla jít až příští středu.. Ale mám jet pracovně pryč tak mne vzal dřív.. No jsem moc zvědavá.. Pořád doufám.. Ale už se začínám smiřovat.. Po zjištění // to byl šok.. S tatínkem miminka spolu nežijeme ani na vážno nechodíme.. Tak jsme dlouho diskutovali.. Rozhodovali se.. A když jsme se domluvili.. Že to nějak dáme a začali se těšit tak tohle.... Třeba ještě vykoukne.. Třeba ne.. MUDr mi toho moc neřek.. Jen že nález má být jiný.. A pokud v pondělí nic.. Tak revize..
@radulkak Myslim, ze este zalezi aj na kvalite ultrazvuku. Doktorka v jednu chvilu cosi videla, potom to zmizlo, cele sa to tam hybalo, este je to x krat zvacsene.
Chystame sa teraz na par dni mimo mesto, snad mi to ubehne rychlejsie. A este premyslam, ci si potom nezajst za zastupujucim doktorom. Mne totiz doktorka nasla este aj pomerne velku cystu na vajecniku a necitim sa uplne v pohode s tym, ze to ma ostat 3 tyzdne nesledovane...
@lotta1234 já měla myom .. A ten teď nějak nemohl najít tak nevím... Říkal že ve váčku vidí jen nějaký flicek a to že neví co je.. Mám známou dětskou doktorku tak možná jesti mi nic nepotvrdí.. Zkusim jeste přes ní kvalitnější utz v nemocnici a pokud ani tam nic.. Tak holt bude revize.. Je to první těhu tak se chytám každého stébla 🙂 třeba ještě překvapi a v pondělí vykoukne 🙂
@radulkak To mě mrzí, drž se. Bohužel se to z toho popisu dalo čekat. Moc držím palce, ať se cítíš brzy fit a ať se vám brzy zadaří. Říká se, že po potratu to jde snáz, tak snad se to u vás potvrdí 🍀.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ovulace mohla proběhnout později, takže teoreticky ještě 20.5. teprve mohla být ovulace, spermie nějakou dobu pry počkají.