Bolest zad v těhu. Co Vám pomáhá?

lolira1989
20. říj 2019

Ahoj zenicky, meli ste bolesti v krížich v tehu? Jak jste to resili? Jsem 6tt od začatku mne boleli ale dnes se k tomu pridalo dost veľké seknuti kdyz jsem upravovala postel a teda nemuzu poradne chodiť, sedeť, lezet😫
Dekuji

nanyh
20. říj 2019

@lolira1989 Jestli sis teď spíš ty záda neblokla nebo neskřípla.

jituli84
20. říj 2019

To od těhu asi nebude, spíš si zajdi k lékaři, bolesti v kříži holky tu psaly že bolej až po 20tt

lolira1989
autor
20. říj 2019

Dekuji holky, no ja jsem ty problémy mela pred tím ale ne v také intenzite, mam spatnou platničku ale neoperovali mne, pri jsem ešte mladá a není to až tak na operaci.od té doby jsem to neresila ale tet v tehu se mi to hodne zhoršilo, problém je ze nemuzu leky, jednak kvuli tehotenstvy ale jednak jsem veľkej alergik na leky..

olsett
20. říj 2019

já na to taky hodně trpěla v těhu, taky na začátku těhu. Moc toho nenaděláš, teplý obklady (nahřívací polštářky, takové ty spešl obklady) a odpočívej, do pár dnů to povolí. Pokud tě tobude zlobit po těhotenství, zkus fyzioterapii. Já chodila pár měsíců a hodně se mi to zlepšilo (cvičení, ultrazvuk, masáže, obklady... vše tam kombinovali, 3-4x týdně)

andrejicek24
21. říj 2019

Ahoj jsem 27tt a zada začínají bolet až fakt 20tt

lolira1989
autor
21. říj 2019

@olsett dekuji😘

lolira1989
autor
21. říj 2019

Dekuji vam💓

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru