Ahoj zenicky, meli ste bolesti v krížich v tehu? Jak jste to resili? Jsem 6tt od začatku mne boleli ale dnes se k tomu pridalo dost veľké seknuti kdyz jsem upravovala postel a teda nemuzu poradne chodiť, sedeť, lezet😫
Dekuji
To od těhu asi nebude, spíš si zajdi k lékaři, bolesti v kříži holky tu psaly že bolej až po 20tt
Dekuji holky, no ja jsem ty problémy mela pred tím ale ne v také intenzite, mam spatnou platničku ale neoperovali mne, pri jsem ešte mladá a není to až tak na operaci.od té doby jsem to neresila ale tet v tehu se mi to hodne zhoršilo, problém je ze nemuzu leky, jednak kvuli tehotenstvy ale jednak jsem veľkej alergik na leky..
já na to taky hodně trpěla v těhu, taky na začátku těhu. Moc toho nenaděláš, teplý obklady (nahřívací polštářky, takové ty spešl obklady) a odpočívej, do pár dnů to povolí. Pokud tě tobude zlobit po těhotenství, zkus fyzioterapii. Já chodila pár měsíců a hodně se mi to zlepšilo (cvičení, ultrazvuk, masáže, obklady... vše tam kombinovali, 3-4x týdně)
Ahoj jsem 27tt a zada začínají bolet až fakt 20tt
@olsett dekuji😘
Dekuji vam💓
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lolira1989 Jestli sis teď spíš ty záda neblokla nebo neskřípla.