Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jsem vystrašená úplně ze všeho. Jsem na začátku 10 týdne těhotenství. A začalo mne pobolivat v krizích a lehce v podbřišku s touto bolesti se objevila i bolest v tříslech, a objevil se lehce nahnedly vytok, spíš kousek hlenu polovicní než kulička hrášku. Minuly týden jsme byli na kontrole a vše bylo v pořádku, srdíčko pekne bilo. Zijeme s pritelem v Anglii, a za měsíc se vracime zpět do ČR.
Nevím jestli jsou tyto bolesti důvodem ke kontaktování lekare, nebo se jen zbytečně pozoruji. Děkuji moc za všechny rady🙂
Ja obcasne spinila do 3. mesice. Vse bylo vporadku.
jj, já to měla uplně stejně, na začátku 11týdnu jsem kvůli tomu byla i neplánovaně u dr., dr. mě prohlídnul a vše bylo ok, napsal mi Duphaston, měla jsem to pak i potom, dokonce i trochu krve, ale říkal, že se v tom týdnu dotváří placenta, že to tak někdy prostě je, pokud je to hnědé a je to takový hlen, tak je to ok, nesmíš krvácet. V neděli jsem vysadila prášky a zatím se to zdá ok, tak snad i bude.
nechci děsit, ale já to takhle měla v 10tt a v 11tt jsem potratila...taky jsem byla těhotná v Anglii a moc se mi tam k těm doktorům nechtělo, ale pro jistou bych zašla....stokrát být za hlupáka, než něco podcenit. A u každé krvácení či hlen může značit něco jiného. Při prvním těhotenství jsem též měla a nic to nebylo.
Ja osobne bych si dosla k dr.,budes mit klid kdyz ti rekne ze to nic neni. Ja bych v tehotenstvi nic nepodcenovala. Pak si to muzes vycitat.
Taky bych navštívila dr, taky nemám s tímto dobré zkušenosti ☹ . Radši jít zbytečně, než pozdě 😉 .
Navštivte dr.,lépe zbytečně......u prvního těhu jsem měla bolesti i špinila a mám zdravou dcerku,u druhého to bylo stejné a miminko se neuderželo ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
bolesti jsem teda takové měla, ale ta hnědá krev...