Bolest v pravém boku. Je to normální?

1nikolet11
22. říj 2024

Krásný večer,
Jsem teprve v 5tt, ale v krátkých intervalech při určitých pohybech mě bolí v pravém boku. Je to v těhu normální, nebo se mám obávat? Nerada bych, aby se dělo něco špatného. Zároveň nechci panikařit. Děkuji

baruv01
23. říj 2024

Ahoj, myslíš přímo bok nebo podbříšek? Pokud tě bolí v podbříšku, je to zcela normální. Tělo si připravuje dělohu pro miminko, zvětšuje se....

1nikolet11
autor
23. říj 2024

Právě, že všude se dočítám o podbřišku. Ale mě spíš při pohybech bolí bok,.pravý, a střílí to do zad. například když si ve stoje oblíkám kalhoty a pravou nohu zvednu. Tak to zabolí..

baruv01
23. říj 2024

@1nikolet11 tak to bude spíše jiná příčina... asi něco skříplého, nataženého

1nikolet11
autor
23. říj 2024

@baruv01 já jsem ještě nebyla u žádného gynekologa, na žádné kontrole. A bojím se jediného, ať to není mimoděložní 😵‍💫

vlasta1981
23. říj 2024

@1nikolet11 ahoj .no jeje. Já měla bolesti jako blázen . A ke všemu skřípnutí sedací nerv . Celé tehu tě bude někde pichat a bolet . Pokud je to ke snesení a krátkodobé tak ok ale pokud tě to bude vyloženě obtěžovat ta bolest a nebo bude jiná ..to poznáš ..lepší zajít k Dr . Přeji krásné těhotenství..a hlavně se nenapruj v horké vodě

1nikolet11
autor
23. říj 2024

@vlasta1981 Jeeva, já s bolestma a se vším nepohodlím samozřejmě počítám. Jen bez toho lékaře a nějakého potvrzení má člověk strach, ať se něco nepokazí. Děkuji moc, za takovou zprávu!

lucie0777
23. říj 2024

Raději se zeptat doktora, těžko říct i radit , LPale na pravo je i slepé střevo, tak nic nepodcenit. Při těhotenství se tělo mění může to být cokoliv.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru