Bolest v podbřišku v den MS a krásně pozitivní test. Je to v pořádku?

den1002
7. čer 2022

Ahojky zeny. Dnes mam den MS. A mam krasne pozitivni tt. Viz foto. Jsme moc stastni, ze se zadarilo. Nicmene me znepokojuje a stresuje bolest v podbrisku (totozna s MS bolestmi). + takove "pobublavani" v brise/ve strevech. Rikam si, ze to musim kazdou chvili dostat. Nasla jsem si, ze uz je po uhnizdeni, tak plasim. Mam strach, aby nebylo neco spatne s mimimkem. Moc dekuji za odpovedi a zkusenosti, hezke utery🌷

gbp
7. čer 2022

@den1002 krasne pozitivni, gratuluji ☺️ pocit jako ze dostanu ms jsem mela prvni tri mesice temer v kuse, byla jsem nervozni a stale to chodila kontrolovat 🤷🏼‍♀️ nedostala a mam uz dvouletou dcerku 😉
na druhou stranu ti nikdo nemuze rict, ze bude vse v poradku. ale to je takovy udel matek. nejlip naucit se s ti pracovat hned a stale nemyslet na katastroficke scenare. protoze odted se budes bat uz navzdy ❤️

jjasmina
7. čer 2022

@den1002 krásně, já mela i strašné křeče a bylo to v pohodě

nazka
7. čer 2022

@den1002 já to měla taky tak a dobrý 🙂

leniczka23
7. čer 2022

Je to v pořádku, bolest podbřišku tě bude pravděpodobně doprovázet až do konce těhotenství. Gratuluji.

klokanka31
7. čer 2022

@den1002 Já když ještě ani nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla krutý bolesti břicha i v zádech, taky jsem čekala že to každou minutou dostanu. A mám z toho dvouletou princeznu 😊

elfka21
7. čer 2022

@den1002 gratuluji! 😉 V těhotenství je normální, že každou chvíli něco bolí. Podbřišek, žaludek, střeva, záda dole, nahoře, kyčel,… Každá to má jinak. Některé se to vyhne, jiné se to střídá. Pokud něco nebolí fakt moc, nemá cenu se stresovat. 👍🙂

aselluska
7. čer 2022

@den1002 bolelo mě břicho celý první trimestr, vše bylo v pořádku, je to normální 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru