Ahojky zeny. Dnes mam den MS. A mam krasne pozitivni tt. Viz foto. Jsme moc stastni, ze se zadarilo. Nicmene me znepokojuje a stresuje bolest v podbrisku (totozna s MS bolestmi). + takove "pobublavani" v brise/ve strevech. Rikam si, ze to musim kazdou chvili dostat. Nasla jsem si, ze uz je po uhnizdeni, tak plasim. Mam strach, aby nebylo neco spatne s mimimkem. Moc dekuji za odpovedi a zkusenosti, hezke utery🌷
Je to v pořádku, bolest podbřišku tě bude pravděpodobně doprovázet až do konce těhotenství. Gratuluji.
@den1002 Já když ještě ani nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla krutý bolesti břicha i v zádech, taky jsem čekala že to každou minutou dostanu. A mám z toho dvouletou princeznu 😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@den1002 krasne pozitivni, gratuluji ☺️ pocit jako ze dostanu ms jsem mela prvni tri mesice temer v kuse, byla jsem nervozni a stale to chodila kontrolovat 🤷🏼♀️ nedostala a mam uz dvouletou dcerku 😉
na druhou stranu ti nikdo nemuze rict, ze bude vse v poradku. ale to je takovy udel matek. nejlip naucit se s ti pracovat hned a stale nemyslet na katastroficke scenare. protoze odted se budes bat uz navzdy ❤️