Bolest v podbřišku v 6.tt. Je to normální?

marta_kovar
11. zář 2019

Ahoj holky, právě jsem asi v 6 tt a každý den mě lehce bolí v podbříšku. Je to bolest podobná menstruační bolesti. Nekrvácím ani nic podobného. Jelikož mám sedavou práci, příjde mi, že během sezení je to horší než když třeba stojím. Na kontrolu mám jít asi až za 3 týdny. 😔
Mám trošku strach a nevím jestli je to normální.
Předem děkuji za rady a zkušenosti.

domino88
11. zář 2019

Je to normální, taky jsem to měla 😊 pokud nešpiníš tak bych se ničeho nebála 😊 řekni to dr. na kontrole max ti napíše utrogestan

kiki1912
11. zář 2019

@marta_kovar je to úplně normální mám to občas taky tak a to sem už 20+3 prostě se Ti pomalu začínají roztahovat svaly a děloha

denca033
11. zář 2019

@marta_kovar je to normální. Roztahivani dělohy a svalů. Pokud nekrvacis tak se neboj.

marta_kovar
autor
11. zář 2019

@domino88
@kiki1912
@denca033

Moc děkuji holky. Četla jsem někde na internetu, že je to normální ale pak zároveň se člověk pročte do těch horrorových příběhů o potratu a to nepotřebuji číst. Proto jsem se radši zeptala.🙂

jituli84
11. zář 2019

@marta_kovar Jak bylo řečeno pokud nešpiníš a nekrvácíš tak bych se nebála 🙂 sama jsem si potratem prošla a na začátku tohodle těhu jsem taky trpěla na bolesti v podbříšku a spoustu jiných nevolností a útrap 🙂 jsem v 18tt ted a dnešní snídaně šla taky ven :D bud na sebe opatrná a v klidu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru