Dobrý den...
Už třetí den mám bolesti v oblasti ledvin a vystřeluje to směr nahoru... Jsem 10+6tt.. Nemohu se ani otočit.. Když si jdu večer lehnout tak mi záda nedovolí se nějak pohnout .. Bolí to i přes den... Psala jsem mému gynekologovi a ten mi odepsal ať si zajdu ke svému obvodnímu lékaři.. bohužel se k němu dostanu až v pondělí a to už nesnesu... Jen se chci zeptat, zda s tím některá z vás nemá podobnou zkušenost.. předem děkuji za každou radu...
@m997 Může to být od páteře, skřípnutý nerv. Může to být problém s ledvinami, se žlučníkem, může to být x věcí. Nespoléhala bych se na rady na MK a šla bych co nejdříve k lékaři. Pokud je ta bolest intenzivní, tak třeba i na pohotovost.
Nebyla jsem teda těhotná, ale měla jsem problém se v posteli i převalit na bok, šílená bolest, bolelo i normálně chodit, chodila jsem jak kachna, nezvládla se narovnat. Musela jsem se na zádech postupně posunovat abych “vypadla” z postele.:D měla jsem prostě něco skříplý a k tomu ztuhlý záda, píchali mi dvakrát nějakou injekci a bylo dobře. Preventivně jsem pak už záda posilovala, aby se to neopakovalo. Ale muže to byt i něco jinyho samozřejmě.
Tady je kazda rada draha 🤦🏻♀️ Pokud ti samotne neni jasne, ze to chce lekare a idealne driv nez pozdeji, tak preji hodne stesti u rad z kristalove koule.
Snad je takovy dotaz jen vtipem
Ledviny, mazej k lékaři protože nechceš aby ti dávali třeba stent. Držím palce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@m997 No, pokud už 3 dny nemáš čas dojít s tím k doktorovi, tak to asi nijak zásadně bolet nebude...