Ahoj holky, jsem v 9tt a začaly mě dost bolet záda v kříži, vlevo. Občas se bolest přesune mírně do boku a k levému podbřišku, ale vychází ze zad. První týdny těhotenství mě bolely bederní záda, ale ta bolest mi tak nějak přirozeně říkala, že je to těhotenstvím, teď je to zvláštní. Uleví se mi trošku jen při chůzi, během sezení a ležení je to spíš horší. Říkám si, jestli jsem špatně neseděla, když to začlo náhle, nebo jestli jsem neprochladla, ale i když si záda zahřívám, nemám pocity úlevy. Má některá z vás s tímto zkušenosti? Prý to může být způsobeno i růstem dělohy... je tolik názorů, že už se v tom ztrácím. 🙂 Budu ráda za vaše zkušenosti, děkuji. 🙂
@orangutan123 no, právě, že to je tak brzy ještě taková malá fazolka na tlačení... A doprovázely to i jiné příznaky? Při močení žádné problémy nemám, moč má taky přirozenou barvu. Určitě se na to ale doktorky zeptám, pokud by bolesti přetrvávaly, děkuji. 🙂
@kattynka14 Začaly mě šíleně bolet záda v oblasti ledvin, ale to sem netušila oč jde. Pak mi to začalo vystřelovat do břicha a začala sem až zvracet z bolesti. Jako v první chvíli sem si myslela že snad rodím, protože to přicházelo v intervalech jako kontrakce😀 jinak problémy s vyprazdňováním nebo něco takového sem právě vůbec neměla
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kattynka14 Nechci strašit, může to mít x milionů důvodu, ale mě přesně takhle začali v těhotenství problémy s ledvinou. Ale je pravda že až v pozdějším stádiu kdy tam to mimčo prostě tlačilo