Ahoj holky jsem 6tt,chci se zeptat měl jste někdo bolesti v krizi hned v zacatku ? Já u menstruace trpím na krizové bolesti od mlada.Tak jen jestli to taky někdo mate nebo se mám plasit ?
@katanovobran Taky mne na zacatku bolelo v krizi. A vse v cajku.
@katanovobran na začátku těhotenství,v jeho průběhu a pak než se rozjel porod 😁...ale taky jsem se zpočátku bála, zda nepřichází menses, bolesti byly velice podobné...
@amazonkajanik ano ano,taky to tak mám 😊 já sem se prave bala protože sem někde četla ze bolest v krizi muže značit i mimodelozni těhotenství ale podle testiku to tak nevypadá doufám tedy 🙏🏻Mám dokonce silnější testovací čárku než kontrolní 😀
@katanovobran tak to nevím, spíš bych u mimoděložního čekala bolesti v tříslech, jako u cysty. U mamky se dokonce schovalo za cystu a přišli na to náhodu těsně před operací a měla to za pět dvanáct...
Jinak já se fakt hlídala, dokud jsem nešla v 8tt na kontrolu, dřív mě Mudr zkontrolovat odmítla, pokud bych neměla přímo komplikace a pak jsem bolesti přisuzovala třeba dlouhému stání,atd. A když začínal porod, tak jsem si zas myslela, že záda bolí od toho, jak jsem žehlila horu prádla (mi ruplo v bedně a musela jsem vyžehlit i povlečení 😅), když to šlo do břicha, tak že to budou větry a až když praskla voda, tak bylo jasno 🤣
@amazonkajanik já mám cystu prave taky,tak se celkem bojím tak uvidíme jdu až 3.1.Já prave taky jdu na kontrolu až 7+2 tak sem zvědavá co se dozvím 😊
Při MS bolesti v krizi nemám. Ale když jsem otěhotněla, bolest byla ještě před MS. Poznala jsem podle toho že jsem těhotná. Pak už během tehu nic. Ani při porodu.
@katanovobran aha, no tak snad to bude dobré. Mě se cysty vyhýbaly, ale za to mám silné ovulační bolesti a na to mi doktorka řekla, že to lze léčit jen pomocí hormonální antikoncepce a tu já odmítám
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katanovobran já jsem měla také na začátku bolesti v kříži. Vše se roztahuje a napíná. Já ze začátku myslela, že mě chytají ledviny 🤦😁. Teď jsem 29+2 a bolesti v kříži mám nyní také 🍀